Maastricht magazine >
fashiontips

Schoenentrends lente/zomer 2020

Schoenentrends lente/zomer 2020
Artikel begint onder de advertentie

Nu we heerlijk aan het genieten zijn van het voorjaarszonnetje is het tijd om eens te kijken naar de schoenentrends van deze lente en zomer. Dit seizoen zien we naast nieuwe trends ook weer oude bekende trends terug komen. Daarnaast gaan we kleurrijke schoenen zien maar vooral ook veel natuurlijke tinten en varieert de hoogte van hoog naar laag. Kortom: het gaat echt alle kanten op dit seizoen! Ben je van plan om nieuwe schoenen te kopen en wil je erbij lopen volgens de laatste trends? Lees dan vooral verder!

Kleurrijke sneakers

Wat extra kleur in ons leven begint dit seizoen bij onze voeten, met kleurrijke sneakers. Door rond te lopen met multi color sneakers gaan je schoenen zeker weten de show stelen. Wil je hippe en comfortabele sneakers, kijk dan ook zeker eens naar de collectie New Balance sneakers of naar sneakers van het merk Hogan. Niets is belangrijker dan sneakers die ook echt lekker lopen, het liefst net zo comfy als je pantoffels!

Laarzen

Deze lente zijn laarzen echt helemaal hot, vooral in combinatie met een jurkje of een rokje waardoor er ook nog een stukje van je blote benen zichtbaar is. Vooral met de frisse wind die je in het voorjaar natuurlijk nog wel regelmatig hebt, houden deze schoenen je toch nog lekker warm. Omdat ze wel in de lente- en zomertijd gedragen worden zijn het vooral de lichte kleuren die we nu voorbij zien komen.

Aardse tinten

We gaan gelijk weer verder met waar we gebleven waren; de lichte kleuren. Een andere trend die je nu namelijk veel zult zien zijn de schoenen met neutrale kleuren. Kleuren zoals roomwit, zandkleur, nude en beige ga je bijvoorbeeld veel spotten. Heel handig, want deze kleuren kun je onder bijna iedere outfit wel dragen! Een ding is zeker; met deze trend is er voor iedereen wel een juiste paar schoenen te vinden.

Western laarzen

Ja ja, de cowboylaarzen zijn het echt helemaal. Met of zonder hak, het kan allemaal. Waar er in de winter voornamelijk hoge modellen voorbij kwamen, gaat het nu vanwege de oplopende temperaturen vooral om de halfhoge variant. Deze western laarzen kun je goed combineren onder zowel een leuk jurkje als gewoon onder je jeans.

Platform schoenen

Ben je misschien wat klein van stuk, dan zit je met deze trend goed: de platform schoenen, ook wel plateau schoenen genoemd. Door deze schoenen aan te trekken ga je direct een paar centimeter de lucht in. Ideaal, want niet iedereen heeft lange benen gekregen. Je houdt van deze trend of je haat het maar een statement maken deze schoenen zeker weten.

Kijk jij altijd eerst naar de trends voordat je nieuwe schoenen koopt? En wat is jouw favoriet van dit seizoen?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *