Maastricht magazine >
fashion

Sergio Rossi voor Carine Roitfeld

Sergio Rossi voor Carine Roitfeld

Als echte modeliefhebbers volgen wij natuurlijk ook Carine Roitfeld nog steeds op de voet. Als ex hoofdredacteur van de Franse Vogue heeft zij inmiddels haar sporen wel verdiend, maar ook met haar huidige projecten houdt toutes modeland haar in de gaten. En terecht. Eén van die projecten is het boek ‘Irreverent’ waar ze iedereen een prachtige kijk in de mode industrie geeft en waarschijnlijk zullen er nog vele modeprojecten volgen. Ook designers zijn gek op haar en dat kan ver gaan. Zo heeft Francesco Russo – creative director van Sergio Rossi en groot fan van Roitfeld – speciaal voor haar een schoen ontworpen.

Artikel begint onder de advertentie

Deze olijfgroene beauties met echt pythonleer zijn natuurlijk het mooiste eerbetoon die je je maar kan bedenken en Roitfeld was er dan ook zeer content mee. Ze heeft de schoenen tijdens de New York Fashion Week iedere dag gedragen. Opmerkelijk, want een beetje ex hoofdredacteur draagt natuurlijk niet twee keer dezelfde paar schoenen achter elkaar.

01_Sergio_Rossi_Dedicated_To_Carine_Roitfeld_olive_green_python_suede_sandals_shoes1 06_Sergio_Rossi_Dedicated_To_Carine_Roitfeld_olive_green_python_suede_sandals_shoes

Deze prachtige limited edition pumps, een heel slim initiatief van Sergio Rossi, zijn alleen verkrijgbaar via Barneys in New York. Scroll naar beneden voor de verkooppunten van de Sergio Rossi schoenencollectie najaar 2011.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *