Maastricht magazine >
fashionmusthaves

SHOPBLOG: My Jewellery T-shirts

SHOPBLOG: My Jewellery T-shirts
Artikel begint onder de advertentie

Bij de titel hoor ik je al denken; My Jewellery, T-shirts? Ja, dat klopt. Wie nog dacht dat zij alleen sieraden verkopen heeft het mis want je kunt tegenwoordig voor je hele look bij hen terecht. Van leuke jurkjes tot stoere boots, het assortiment is ontzettend uitgebreid en heeft daardoor voor ieder wat wils. In deze shopblog laat ik jullie graag wat leuke T-shirts zien die je bij My Jewellery kunt scoren.

Wit shirt C’est La Vie

Je kan nooit genoeg basic Tshirts hebben! Dit witte shirt is eigenlijk net als alle andere T-shirts in deze blog gemaakt van 100% katoen en is voorzien van de Franse tekst C’est La Vie, oftewel ‘zo is het leven’.

Beige T-shirt The Journey

Het leven is een reis, dat is wel duidelijk met dit beige T-shirt. Op de achterkant zien we in het groot THE JOURNEY staan, wat eigenlijk direct je aandacht trekt. Aan de voorkant is het shirtje bij de borst ook nog voorzien van een kleine tekst met een grote boodschap:

POSITIVE THOUGHTS GENERATE
POSITIVE FEELINGS AND ATTRACT
POSITIVE LIFE EXPERIENCES
.

Grijs T-shirt Mon Chéri

Je kan je Frans wat bijspijkeren met de T-shirts van My Jewellery, want ook dit grijze shirt is voorzien van een Franse tekst:

COUCOU
MON CHÉRI.

Mocht je niet zo thuis zijn in het Frans, er staat ‘Hallo mijn liefste’.

Roze shirt Freedom Cut Me Loose

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word blij van vrolijke kleurtjes in het voorjaar. Dit roze T-shirt is dan ook perfect voor mij! Het shirtje is voorzien van een palmboom, panters en de tekst ‘Freedom cut me loose’.

Zwart shirt C’est La Vie

In het begin benoemde ik al dat je van basics nooit genoeg kan hebben, dus hier hetzelfde basic T-shirt met de tekst C’est La Vie maar dan in het zwart. Een andere kleur, een andere look.

Beige shirt met elastische mouwen

Dit beige shirtje is voorzien van leuke elastische mouwen waardoor het net even anders valt dan andere basic shirts.

Groene blouse met Corduroy

Oké, ik speel een beetje vals want dit is geen T-shirt, maar ik moest hem toch even met jullie delen! Want hoe leuk is deze groene corduroy blouse?! Mochten er nog wat koude dagen aan komen dan zit ik goed en anders heb ik alvast iets leuks om te dragen in het najaar ;-).

Dat waren alweer mijn leuke T-shirts van My Jewellery. Het is maar goed dat ik pas mijn kledingkast heb opgeruimd! Welk shirtje is jouw favoriet?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *