Maastricht magazine >

 
fashion

Shopping Laren

Shopping Laren

Shoppen in Laren is leuk. De verscheidenheid aan winkels met wereldmerken in de idyllische omgeving doet het ‘m. Cliché, maar waar. En dus slagen zowel dames, heren en kinderen er voor een complete outfit. Shoppen voor leuke woonaccessoires? Ook dat doe je in Laren. Een drankje bij Mauve of ’t Bonte Paard, een hapje bij Loetje. Nog altijd Neerlands beste biefstuk.

In de eerste de beste winkelstraat (of eigenlijk: de eerste en misschien wel meteen de beste), de Nieuweweg, spot ik IT Store. Labels als D&G en Galliano. De absolute shoe must-try is de stoere veterlaars. Natuurlijk ook de over-the-knee met sleehak van D&G. De veterlaars is erg hoog met een smalle hak, maar zit net als de over-the-knee als gegoten. Beide party-toppers. En hoe leuk zijn de vingerloze handschoentjes van Galliano eigenlijk?

Bij Sonanz, in dezelfde straat, een prachtig suède broekpak van Goosecraft en te hebben bruine booties van Alberto Fermani. Als give-away krijg ik een lief zeepje van eigen merk. Op zoek naar een jeans, wandel ik bij Bloom Jeans binnen. Een jeanswalhalla! Bij Bloom Fashion, om het hoekje, vind je weer alle leuks voor op of onder die jeans. Comfortabele enkellaarsjes met omslag of een Patrizia Pepe jas. Niet te weerstaan zijn de legerkistjesachtige schoenen bij Max Mara. Alle collecties van het Italiaanse label zijn hier verkrijgbaar. Sportmax is mijn favoriet. Max Mara’s hipste label.

VIP aan de Brink bedient de man. Comfortabele vrijetijdskleding, maar ook stijlvolle pakken, shirts en accessoires. Bij Match, aan de rechterhand van Mauve, viel mijn oog direct op het label Henry Beguelin, een uit Milaan afkomstig fashionlabel gespecialiseerd in leer. Handgemaakte tassen, laarzen en accessoires. Henry Beguelin’s schoen is ook aan de binnenkant van leer en geheel zonder naden. Hoe fijn is dat? Match is overigens de enige winkel in Nederland waar dit prachtlabel verkrijgbaar is.

Last but not least is de nieuwste aanwinst aan de Nieuweweg in Laren, House of Poems. Afgelopen maandag openden Willemien en haar vriend de deuren. Een greep uit de collectie; een waxachtige jegging van Acne, een snoezig wit vestje en een lief zijden jurkje van Dante6.

Shoppen in Laren is leuk. Misschien wel te leuk!

Laren_Sonanz2 Laren_Sonanz1
Suède broekpak van Goosecraft bij Sonanz Bruine booties van Alberto Fermani bij Sonanz
Laren_Match2 Laren_Match1
Kniehoge laarzen van Herny Beguelin bij Match Bootie van Herny Beguelin bij Match

Laren_IT3

Laren_IT2
Over-the-knee van D&G bij IT Store
Vingerloze handschoen van Galliano bij IT Store
Laren_IT store1 Laren_HoP2
Stoer veterlaarsje van D&G bij IT Store Zijden jurkje van Dante6 bij House of Poems
Laren_HoP1  
Gebreid vestje van Dante6 bij House of Poems  

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *