Maastricht magazine >
fashion

Sien heeft dé Olsen Twins

Sien heeft dé Olsen Twins

Hoewel ze niet altijd met evenveel plezier terugkijken op hun jeugd, hebben de Olsen Twins, Mary-Kate en Ashley Olsen, hun huidig succes wel aan de rol als Michelle Tanner uit Full House te danken. Alles wat de naam van de beroemde tweeling draagt, gaat als zoete broodjes over de toonbank. Poppen, rugzakken en boeken in hun kinderjaren en een eigen kleding- en make-uplijn als tieners. Vrijwel alle grote warenhuizen in de Verenigde Staten werden overspoeld met hun commercieel aantrekkelijke kleertjes. In 2007 koos de tweeling er echter voor meer serieuze paden te bewandelen en startten The Row, een meer chique en luxueuze collectie.

Artikel begint onder de advertentie

De najaarscollectie van The Row is heerlijk low key met edgy touch; warme winterjassen, rokken tot op de enkel, transparante tops en leren jasjes, voornamelijk in zwart en wit. In een enkele tas, jurk, rok en jasje is een blauwe python print verwerkt. Alle items uit The Row hebben een bijzondere elegante uitstraling. Dit geheel in tegenstelling tot de doorgaans homeless-chic look die de tweeling zelf vaak promoten.

Het minimalistische The Row van de twee stijliconen is verkrijgbaar bij Sien in Antwerpen. Ook vind je hier de collectie van Christian Wijnants.

 

TheRow_Olsen_01 TheRow_Olsen_04 The Row bij Sien in Antwerpen

TheRow_Olsen_02 De Olsen Twins, Mary-Kate en Ashley Olsen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *