Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

Sieraden van ANNA+NINA

Sieraden van ANNA+NINA

ANNA+NINA een bijzonder fenomeen. Twee vriendinnen begonnen een agentschap dat zich voornamelijk richt op sieraden. Inmiddels heeft het duo niet alleen een eigen winkel in de Gerard Doustraat met juwelen en interieur accessoires maar ook een eigen label.

Het idee voor de eigen lijn ontstond tijdens een reis naar Indonesiƫ, waar ze zochten naar nieuwe poducten. Vandaar de kussens, gemaakt met behulp van traditionele ikat verftechnieken. Maar omdat de focus van het agentschap op sieraden ligt kan een eigen lijn van armbanden en kettingen natuurlijk niet ontbreken.

Anna en Nina hielden het simpel. De sieraden zijn gemaakt van zilver of messing. Ontwerpen zonder poes pas, daardoor tijdloos. Met de gegraveerde tekst geef je zelf karakter aan je armbandje of ketting. Lieflijk met ‘mama’, stoer met ‘bitch’ of zelfmotiverend met ‘awesome’. En zo zijn er nog veel meer woorden waar je uit kunt kiezen. En als je meerdere exemplaren combineert dan maak je zelf een leuke mix, een boodschap die je kunt aanpassen aan de sfeer van de dag.

Anna_Nina_armband bracelets

Je koopt de sieraden bij ANNA + NINA.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *