Maastricht magazine >
fashion

Slobberlaarzen van See by Chloé

Slobberlaarzen van See by Chloé

Over mijn absolute winter musthave valt niet te twisten. De slobberlaarzen van See by Chloé staan bij mij met stip op een. In de categorie laarzen dan, want de Miu Miu heels in hot pink en glitter hebben hun aantrekkingskracht nog niet verloren. Waar het hem precies in zit is moeilijk te definiëren. Maar het heeft vast iets te maken met het feit dat het lookbook bewijst dat deze laarsjes multifunctioneel zijn. Van een chunky trui tot een stoere jumpsuit of net jurkje, ze complimenteren elk denkbaar kledingstuk op unieke wijze. Slouchy en nonchalant, maar zonder alleen maar stoer te zijn zoals bijvoorbeeld bij bikerboots toch al snel het geval is.

Artikel begint onder de advertentie

Ze doen door de overslag van de schacht ook een beetje denken aan de prachtige laarzen uit de pre-fall collectie van Givenchy. Door het slobber-effect zijn de exemplaren van See by Chloé echter een stuk minder streng en militaristisch.

Nu alleen nog even een keuze maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn talloze varianten. Met of zonder hak, in suède of gewoon leer en om het extra moeilijk te maken ook nog in verschillende kleuren.

SeebyChloe_FW2012_knitwear SeebyChloe_FW2012_jumpsuit SeebyChloe_FW2012_jurkje SeebyCloe_FW2012_laarzen 

 De laarzen van See by Chloé koop je onder andere bij Aim in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *