Maastricht magazine >
fashion

Sofia Coppola & Louis Vuitton resort 2012

Sofia Coppola & Louis Vuitton resort 2012

Eerder verscheen er al een collectie schoenen en tassen van Louis Vuitton en Sophia Coppola. Blijkbaar is de samenwerking goed bevallen, want design director Julie De Libran en Sofia Coppola hebben nu samen een complete collectie gemaakt. Doel was om de casualchic uitstraling van Sofia, die door velen wordt bewonderd en nagestreefd, toegankelijk te maken. Haar invloed is duidelijk terug te zien in de vintage sfeer die de kleding kenmerkt en de grappige printjes. Maar naast verfijnd is de collectie ook stoer, door gebruik van leer en denim. Er zijn duidelijke verwijzingen naar Frankrijk. Zo domineren blauw, wit en rood en vind je in de prints de Eiffeltoren terug. Hebben, die vintage petite parisienne look.

Artikel begint onder de advertentie

Sofia’s persoonlijke all time favourites werden als uitgangspunt genomen: een korte tuniekjurk, een minirokje met een hoge taille, een pyama-achtige broek, een vestje en een rechte broek tot op de enkels.

louis-vuitton-resort-2012-sophia_coppola_pyama1 louis-vuitton-resort-2012-sophia_coppola_rodejurk louis-vuitton-resort-2012-sophia_coppola_denimjurk0

Helaas moeten we nog even wachten, maar het is de moeite meer dan waard. De kleding zal onder andere verkrijgbaar zijn in de eigen winkel van het merk in Amsterdam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *