Maastricht magazine >
fashion

Spaanse celebs in Yerse

Spaanse celebs in Yerse

Heb het niet met roddelbladen. Mij zie je zo’n ding enkel in uiterste verveling openslaan. Daarintegen kan ik gulzig bladeren in de Hello en de Ola. Vooral die laatste spant de kroon. Ik spreek geen Spaans en moet het dus doen met de plaatjes. En die zijn geweldig. Hoe de Spanjaarden zich uitdossen voor een reportage. Ieder hoek van hun huis en iedere ronding van hun lichaam op de foto. Liefst in zoveel mogelijk verschillende avondjurken, je wilt immers je hele garderobe delen… En wanneer je zo’n Spaanse celeb eindelijk in casual item ziet, is de kans groot dat het van Yerse is. Want dit casual, trendy merk is hot onder de Spaanse zon. Daarbij mijn voorliefde voor de knitwear van dit merk.

Artikel begint onder de advertentie

Yerse is misschien wel het meest populaire Spaanse label. Een merk dat 40 jaar bestaat en vanaf het prille begin knitwear om in te wonen brengt. Daarnaast brengt een keur aan shirts in te fijne katoenen, rokjes, tunieken en meer.

Prinses Letizia, die van kroonprins Felipe, schijnt fan van het populaire Spaanse label. Ook Raquel del Rosario (echtgenote van Ferrari F1-coureur Fernando Alfonso) en Sara Carbonero (partner van de Spaanse Real Madrid keeper Iker Casillas) zijn in Yerse gespot.

Yerse Raquel del Rosario Yerse Sara Carbonero

Links Raquel del Rosario, rechts Sara Carbonero.

Sinds enkele maanden heeft Nederland dan eindelijk ook een eerste Yerse verkoopadres. Guess what? Mij kom je binnenkort dus ook tegen in zo’n te fijn vest of trui van knitwear! Niet omdat het merk hot is onder de Spaanse celebs, wel omdat de authenciteit en de kwaliteit van het merk me aanspreekt. Nog scherp geprijsd ook. Ola Yerse, laat die winter maar komen!

Yerse_AW2011 Yerse_AW20112

Je vindt Yerse bij De Verrassing te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *