Maastricht magazine >
fashion

Spring met Mariona Gen

Spring met Mariona Gen

Het in Spanje o zo populaire Mariona Gen is in Nederland nog niet heel bekend. Dat is eigenlijk goed nieuws. Het kwalitatieve, hoogstaande merk biedt jou daarmee de kans om op een-weg-van-de-massa-manier je spring summer collectie 2012 aan te vullen met te hebben items tegen te overziene prijzen. Ontwerpen van nu met een klassieke inslag en een verfijnde Spaanse, frivole touch. Een touch die op ongecompliceerde wijze het vrouwelijke in je bovenhaalt. Kleding waarin je weleens zou kunnen gaan wonen. Van die stuks die dan opeens tot jouw favorieten behoren.

Dat vrouwelijke komt terug in de jurk en top van knitwear. Beiden zijn ze klassiek, sexy en basic te combineren. Jij bepaalt wat je van jouw item maakt. En dat is nu precies wat Mariona Gen zo toegankelijk maakt. Ontwerpen die draagbaar zijn en blijven. Items die zich moeiteloos aan jouw humeur aanpassen.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

 

Marion Gen SS2012 top Mariona Gen SS2012 short Mariona Gen jumpsuit SS2012

 

Zelf heb ik het gevoel dat Mariona Gen met de wijze van presentatie de boot een beetje mist. Het zit ‘m in de styling. Wellicht is dat ook eigen voor het merk. Wie de website van Mariona Gen bezoekt, ontdekt dat ook hier weinig gevoel wordt neergezet. Misschien moeten we daar maar blij mee zijn, blijft het merk op die manier in Nederland voorbehouden aan mensen die hun eigen keuzes maken en door reclamecampagnes heenprikken.

Pep Generó is de man achter Mariona Gen. De jongste telg uit een familie van acht zonen. Een familie die de textielbranche ademt. Pep Generó liep stage in Soho alvorens in 1998 Mariona Gen op te richten. De fashionable knitwear van het label is geliefd bij de Spaanse elite.

Je shopt Mariona Gen bij De Verrassing in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *