Maastricht magazine >
fashiontips

Start to run met Deblon Sports

Schuldig! Zo schuldig als wat. Wat? Eerst het pakje, daarna pas de ambitie waarmaken. Maar hé, mijn Deblon Sports outfit werpt vruchten af. Ik ben zowaar begonnen met rennen. En ik vind het heerlijk. En dan niet alleen vanwege de looks.

Artikel begint onder de advertentie

Eerst de looks, dan de sport

Ik schreef al eerder over mensen die eerst de outfit shoppen. Vanuit de gedachte dat de activiteit dan vanzelf volgt. Zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet. Maar ik weet ook dat de juiste outfit wel net dat zetje in de juiste richting kan geven. In mijn geval zorgt Deblon Sports dat ik weer aan het lopen ben. Nou ja, samen met Evy dan!

Nog 2 maanden te gaan en 10 km voor de boeg

Ik loop makkelijk. Echter maakte ik 2 jaar geleden de fout om me door een grapjas te laten inschrijven voor Maastricht Mooiste. Dat is de jaarlijkse renactiviteit in Maastricht. Nog slechts 2 maanden te gaan en al zeker een jaar niet gelopen. Al snel zat ik op de 5 kilometer. Met gemak! Echter bleek ik te zijn ingeschreven voor de 10 km.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 15.37.44

Blessure overwinnen met die nieuwe hardloop outfit

De week voor de loop gebeurde het. Ik liep mijn laatste 8 km rondje. Opeens werd ik me bewust van de pijn die al een tijdje bij iedere stap in mijn onderrug gonste. Het resultaat? Uren op de tafel van de fysio. Maar kom, ik vind lopen te gek en dus heb ik besloten om alles op alles te zetten en mezelf aan te moedigen. En dat heb ik dus gedaan met die te gekke broek en tja, doe die top er dan ook maar bij.

En dan ook die schoenen en dat heuptasje willen

Voorzichtig ben ik begonnen met rennen. Dit keer ga ik niet voor 10 km binnen 2 maanden. Ik volg de instructies van Evy nauwlettend op, terwijl ik eigenlijk het dubbele wil rennen. Daarnaast weet ik dat ik regelmatig een yoga les dien in te stappen als ik rugklachten wil voorkomen. Het is een goede stok achter de deur om van dat yoga abonnement gebruik te maken. En? Jawel, het rennen maakt blij. En die broek en dat shirt van Deblon Sports zitten dus echt top. Het materiaal te gek (het shirt zulke heerlijk lange mouwen en aaibaar zacht), de pasvorm perfect (die broek doet echt wat voor je). Nieuwe renschoenen staan nu bovenaan mijn lijstje (al is het maar om zowel in Amsterdam als Maastricht een paar in de kast te hebben staan). En eigenlijk heb ik ook wel heel veel zin om mijn retro Gucci heuptasje (waarin ik mijn telefoon mega formaat meesleep) te vervangen voor zo’n bijpassend exemplaar van Deblon Sports. Oeps, ga ik nu weer te snel?! Wil ik teveel in één keer?

Schermafbeelding 2016-04-13 om 11.19.31

De Deblon Sports clutch is er in verschillende kleuren en ideaal voor mijn iPhone 6 Plus

Legging Fay is van een heerlijk materiaal gemaakt. De stof ademt en biedt support, waardoor je er dus net even iets strakker uitziet. De open shoulder top schijnt één van de favorieten te zijn. Ik ben fan! Ook deze stof ademt. Scroll naar beneden voor winkelinformatie. Direct de webshop van Deblon Sports bezoeken doe je hier.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *