Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Stoere rugzakken van Alexander McQueen, Chanel en Mulberry

Stoere rugzakken van Alexander McQueen, Chanel en Mulberry

De rugtas al enkele jaren weer voorzichtig in opkomst. Maar de status van IT bag van het seizoen heeft de praktische tas nog steeds niet echt bereikt. Waren het eerder vooral upscale exemplaren van leer, lijkt het devies wat de rugzak betreft in SS 2014 vooral stoer. Een tas die je over je schouder zwaait als je deze zomer een citytrip maakt of naar het strand gaat.

Artikel begint onder de advertentie

De rugtas die de meeste aandacht heeft getrokken is die van Chanel. Een tas die heel ver afstaat van de keurige mantelpakjes van Coco Chanel en vooral veel weg heeft van een grunge backpack van een tiener. Gemaakt van canvas en voorzien van teksten in graffiti. Voeg daar nog wat gevlochten touwtjes en een karabijnhaak aan toe en je waant je zo weer op de middelbare school.

Kun je tegenwoordig geen magazine meer openslaan zonder tientallen advertenties met Cara Delevigne te zien, is het Britse model nu ook al ontwerpster. Mulberry nodigde haar namelijk uit voor het ontwerpen van enkele tassen. In de collectie een aaibaar exemplaar in camouflageprint. Effortless chic, zoals Cara zelf. Een goed model om mee te beginnen als je nog twijfelt of je een rugzak wel leuk vindt, want het is een drie-in-één tas die je ook over je schouder of in je hand kunt dragen.

Voor de stoere backpack van Alexander McQueen moet je even shoppen op de mannenafdeling. Hij combineert lieflijk kant met creepy skulls en zijde met leer.

Mulberry_CaraDelevigne AlexanderMcQueen_skull_rugzak

Links de camo backpack van Cara Delevigne voor Mulberry, rechts de rugzak van Alexander McQueen.

Foto boven: de rugtassen van Chanel.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chanel. Winkels die Alexander McQueen en Mulberry verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *