Maastricht magazine >

 
fashionfashion-news

Suitcase voor de niet winkelende man

Suitcase voor de niet winkelende man

Suitcase daagt het cliché uit dat mannen niet van winkelen houden. Het is het eerste, Belgische, online curated retail platform exclusief voor mannen. De website richt zich op die mannen die niet van winkelen houden. Het klinkt allemaal reuze chique, maar kort door de bocht is Suitcase niet meer dan een personal shopper.

Hoe het werkt? Je maakt een account aan en belt met één van de personal shoppers of vult online een lijst in. Dan gaan de persoonlijke stylisten aan de slag, ofwel shoppen zich een slag in de rondte. De persoonlijk geselecteerde outfits krijg je thuis geleverd. Hou fijn dat je niet je schoenen hoeft uit te doen om die broek te passen in dat kledinghokje?! Je kiest wat je wilt houden en stuurt terug wat je niet aanspreekt. Vervolgens betaal je enkel voor de items waarvan je hebt aangegeven ze te houden.

Zo simpel kan shoppen zijn. Zelfs in België. Sterker nog, denk dat Jonathan Wanten en Anthony De Wit net zo graag een outfit of hele garderobe voor de Nederlandse man samenstellen. Je vindt het hele verhaal op de website van Suitcase. En ben jij een man of heb je een vent die wel van winkelen houdt, dan kun je Suitcase altijd nog aan je schoonbroer aanbevelen…

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *