Maastricht magazine >
fashiontips

Summer stress is zo passé

Ik weet het. Druk, druk, druk is zo passé. En ik ben er klaar mee. Dat is waarom ik deze niet week niet alles deed, maar keuzes maakte. En tja, dat betekende dat er even niet zoveel nieuwigheid op LovestoHave.com voorbij kwam. Maar hier ben ik weer. Snel een kiekje tussen 6 etappes door.

Artikel begint onder de advertentie

De zomerperiode blijft een rare tijd. Ik weet nooit precies wanneer het stil valt. Andere jaren blijft het maar doorgaan. Of zoals dit jaar, dat ik daags voor de zomervakantie nog een nieuwe opdracht aanneem. Een te leuke opdracht. Geeft me energie, maar kost ook tijd…

Tijd tussen alle zomerafspraken door en dingen die last-minute nog moeten gebeuren. Nou ja, moeten? Ook die ‘moeten’ is natuurlijk weer een kwestie van keuzes maken. Aan de andere kant? Hoe lekker als je nagels dankzij de Spa weer tip top in orde zijn, hoe blij met mijn nieuwe bos krullen, hoe fris als de tandarts je gebit is nagelopen, als hond Brak eindelijk is ontdaan van de wintervacht and so on. En zo werk ik tussen de uren werk mijn wensenlijstje af. Nou ja, zo goed als…, want die dozen die ik wilde uitpakken en het zooiwerk om alle lades echt eens op te ruimen, schuif ik door naar mijn najaarslijstje. Zou immers zonde zijn als ik dan niets meer te doen heb… En bovendien? Druk, druk, druk is zo passé.

Schermafbeelding 2015-07-14 om 16.50.55

O ja, ben ook nog door mijn rug gegaan en kan dus niet rechtop staan

Op de foto mijn flare van Victoria Beckham, top van Filippa K, vest van By Malene Birger, zonnebril van Prada, tas van Tod’s en sandalen van Miu Miu. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Miu Miu. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *