Maastricht magazine >
fashion

(Super) skinny van 7 For All Mankind

(Super) skinny van 7 For All Mankind

Mijn eerste ontmoeting met een 7 For All Mankind brandstore vond plaats in 2010. Eerst in New York, later dat jaar in de winkel op de Rue St Honoré in Parijs. Blij ben ik met de 7 For All Mankind winkel op de PC Hooftstraat. Terwijl de twee verkopers watertandend mijn coated low rise legging style jeans van J. Brand in metallic boa uit de AW 2011/2012 collectie bewonderen, valt mijn oog op de Gwenevere. Het is de subtiele glim die in eerste instantie mijn aandacht trekt. Verkocht ben ik wanneer ik voel hoe super zacht de stof is. Deze broek leent zich voor stoer, is draagbaar en kan ook prima in een zakelijke combi.

Artikel begint onder de advertentie

Ook bij 7 For All Mankind is het dit jaar kleurrijk. Zowel chino’s als skinny’s, van neon tot pastel. Ik twijfel tussen the skinny in powder of groen. Even dan, want dan komt mijn dochter de paskamer uit met de Gwenevere in grijs, een zogenaamde super skinny. Het verschil tussen de super skinny en skinny is me niet duidelijk. Rept de verkoopster dat het verschil ‘m in de lengte zit, zie ik geen verschil wanneer ik de broeken op elkaar leg. Niet in de lengte, niet in de breedte. Niet verwonderlijk meldt de folder dan ook dat de Gwenevere een jeans is met een original slim fit. Is dat niet ook het kenmerk van de skinny?

_GUY6691 _GUY6686

 Ik: top Dsquared, riem D&G, schoenen TopShop. Dochter: top Zadig & Voltaire, schoenen Nike

Super skinny of skinny, het maakt ook eigenlijk niet uit. Een jeans pas je, voel je en koop je. Bij de eerste blik in de spiegel weet je of je voor elkaar gemaakt bent. En dat bleek met de Gwenevere van 7 For All Mankind zowel het geval bij mijn dochter als bij mijzelf. Zo moeder, zo dochter. Andere bouw, hetzelfde nest, dezelfde smaak, dezelfde jeans, gedeelde happiness. Vanwege het heerlijk zachte, luchtige, kekke stofje, vanwege de super fit. Beiden kochten we de broek een maatje groter dan normaal. Exact dezelfde pasvorm, maar net iets meer beweegruimte rond de knie.

Ik kocht mijn Gwenevere op de PC in Amsterdam. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van 7 For All Mankind.

Moeder-dochter foto’s met dank aan Guy van Grinsven Studiopress

_GUY6719-2

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *