Maastricht magazine >
tips

30 april zo moeder, zo dochter broek

Ja, nog altijd dol op moeder dochter mode. Meestal om te laten zien dat een kledingstuk afhankelijk van persoon en styling een heel ander gezicht kan aannemen. Vaak ook omdat we het gewoon allebei willen, uhh moeten, hebben hebben hebben. Dit keer was ik het echter die het niet kon laten om voor mijn dochter ook een vrolijke Koninginnedagbroek mee te nemen. Een broek van Shine met Michael Jackson bies op de zijkant to make it swing.

Artikel begint onder de advertentie

Broek te blij om tot 30 april in de kast te laten liggen. Grappig dat we de broek dit keer onafhankelijk van elkaar min of meer hetzelfde combineren. Mijn dochter met wit katoenen shirt van Acne, ik met linnen exemplaar van het label. Mijn dochter met een hoodie van Abercrombie & Fitch, ik met mijn spijkerjack van 7 For All Mankind. Beiden met witte, leren All Stars.

Schermafbeelding 2013-04-23 om 13.39.52 Schermafbeelding 2013-04-23 om 13.40.16 Schermafbeelding 2013-04-23 om 13.40.05

En wil je weten ‘What next is?’ Dan is dat wellicht dat onze Koninginnedagbroekjes van Shine weldra echte Koningsbroeken worden. That’s next! Ook zin in zo’n hip, blij oranjerood broekje om Koningingsdag mee in te luiden? Je vindt Shine bij La Neuvième in Maastricht. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkoopadressen van de overige in de tekst genoemde merken.

Meer moeder dochter mode? Zie post skinny van 7 For All Mankind!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *