Maastricht magazine >
tips

Adidas Court Vantage en MM6 jumpsuit

Adidas Court Vantage en MM6 jumpsuit
Artikel begint onder de advertentie

Ik had het beloofd. In plaats van de week op rij: een serie feestjes op rij. En dan dus steeds in die jumpsuit van MM6 Maison Margiela. De eerste keer bij de haringparty in Maastricht. Nu naar een diner in Amsterdam. Maar dan niet met een hoedje. In plaats daarvan mijn nieuwe Adidas Court Vantage sneakers.

Een nieuw paar sneakers van Adidas

Een goed paar witte sneakers wil iedereen. Ondertussen uitgekauwd, maar wel o zo praktisch. En dan dus niet afgetrapt, maar liefst nog splinter wit. Zoals mijn nieuwe paar van Adidas: de witte Court Vantage sneaker. En die dan weer met groene achterkant. Eerlijk? Had ‘m eigenlijk met witte achterkant gewild, maar die was er niet. En dus had de groen addict in mij geluk.

Altijd een tweede paar nieuwe gympies in de kast

Ik deed het jarenlang met mijn All Stars van Converse. Een wit paar voor feestjes en daarnaast een nieuw paar voor reserve. Wanneer de oude dan echt versleten of niet meer schoon te krijgen, werd mijn reserve paar mijn basis paar en kocht ik ook weer een nieuw paar All Stars. Zo is ie ook een beetje met een wit paar Adidas-sen. Die Stan Smiths nog steeds een feestje, maar ondertussen wel al best gedragen. Mijn nieuwe witte sneakers voor momenten dat je beter voor de dag wilt komen. Zoals het diner dat ik had.

De combi van witte sneakers en MM6 jumpsuit

Niet iedereen wil altijd maar op de foto. In dit geval dan ook geen fotoverslag van het diner. Om toch een indruk te geven: vooraf aan het diner een aperitief, daarna een wandeling naar de salonboot die op ons lag te wachten. Dankzij mijn sneakers geen gedoe om daar te komen. Samen met de jumpsuit van MM6 een perfecte combinatie; gekleed, maar sportief. Daarna van de salonboot een wandeling naar het restaurant. Wederom blij op witte gympies te lopen. Daarbij de ontdekking dat het voetbed van mijn nieuwe witte vriendjes een feest is. Een zachte voering die voor comfort zorgt in combinatie met een zogeheten gevulkaniseerde zool die mijn stappen dempt.

Adidas Vantage Court
Adidas Vantage Court

Zie hier dag 1 van x-feestjes op rij in MM6 Maison Margiela jumpsuit. Scroll naar beneden voor Adidas verkoopadressen. Hoewel je waarschijnlijk zelf ook echt wel een winkel weet te verzinnen om een paar nieuwe vriendjes voor aan je voeten weet te shoppen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *