Maastricht magazine >
tips

Amsterdams Blauw by Scotch & Soda

Amsterdams Blauw by Scotch & Soda
Artikel begint onder de advertentie

Sinds ongeveer een half jaar heeft Scotch & Soda ook een winkel in Amersfoort geopend. Hoog tijd om een kijkje te gaan nemen. Het ruikt lekker hier. De geur is niet te aanwezig zoals bij A&F bijvoorbeeld. Deze geur komt door hun Barfly… de geurtherapie voor jouw garderobe volgens die leuke verkoper Michiel die me gelijk aanspreekt. Wat me ook aanspreekt? Wat eigenlijk niet?! Maar als ik dan één ding moet kiezen, dan is het Amsterdams Blauw bij Scotch & Soda.

Michiel transformeert mijn look

Michiel is enorm bevlogen en weet het verhaal van Scotch & Soda met zoveel passie te vertellen dat ik aan zijn lippen hang. Alleen jammer dat hij geen drinken aanbiedt, daar ik na bijna uur passen uitgedroogd ben…-) Hij geeft me een compliment over mijn klokrok (zie eerder blogje LovestoHAVE) en vraagt of hij een paar items voor me mag pakken. In een handomdraai transformeert hij mijn look. Van netjes naar trendy & relaxed. Coole à la Isabel Marant pet erbij met een geborduurd denim overhemd op mijn zwarte rok. Love it!

Mijn Scotch & Soda jurk in de uitverkoop
Mijn Scotch & Soda jurk in de uitverkoop

Amsterdams Blauw met oog voor detail

De nieuwe Amsterdams Blauw collectie 2017 spreekt me aan. De jeanscollectie van Scotch & Soda leent haar naam aan de blauwe verf die werd gebruikt in de Gouden Eeuw om het Nederlands porselein te verven. Je ziet de uitgesproken attentie voor details zoals de maritieme gevlochten koorden op mijn pet. Oog voor detail ontgaat ook Michiel niet. Hij voelt mijn enthousiasme. Hij speelt hier perfect op in en gaat naar het magazijn om een nieuw item van de collectie te pakken. Ik word met de seconde verliefder op Scotch & Soda. Als ik dan een zwierige jurk die nu in de sale is aantrek, pak ik snel mijn bankpasje. Ik wil alles hebben! Met twee grote tassen loop ik blij naar buiten. En ja, ik kom heel snel terug!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *