Maastricht magazine >
tips

Bont en complimentvangers

Is bont te bont? Misschien wel. Respect voor ontwerpers die bewust niet met bont werken, zoals ook Escada bont heeft afgezworen. Om maar even aan de discussie voorbij te gaan: bont zien we momenteel volop. En dan heb ik het niet over het sublieme nepbont dat sommige merken brengen.

Artikel begint onder de advertentie

In mijn complimentvanger met schoudervulling van Twin-Set bezoek ik Obsis. De winkel die deel uit maakt van het Fashion Point imperium te Maasmechelen. Een winkel met wel heel veel vierkante meters aan high end labels. De jurk met schoudervulling die ik bij Solo te Sittard kocht, zorgt ook hier weer voor een compliment. De jurk staat duidelijk in mijn complimentvang top 3 dit najaar.

Ook bij Fashion Point fijne items van Twin-Set, zowel in de kinderkledingwinkel van Fashion Point als high end merkenwalhalla Obsis. Vooral de bontjes met kettingen van Twin-Set schijnen het goed te doen. Net alsof ik dat nog niet wist, want mijn bontje van Twin-Set gooit hoge ogen en verdient net als de schoudervullingjurk een vermelding in de top 3 complimentvangers.

Obsis

Volop bontjes bij Obsis in Maasmechelen waaronder (links) mijn niet aan te slepen blikvanger met ketting van Twin-Set. Ook de D&G bloemprint maakt blij!

Of bont te bont is? De collectie bij Obsis doet anders vermoeden. En niet alleen Obsis wekt die indruk. Als ik later op de dag een bezoek breng aan Jurgo van Kymyka loop ik langs menig etalage met volop bont. Kennelijk kan het deze winter niet bont genoeg!

Kymyka Twin Set Joy

Twin-Set jurk van Solo te Sittard. Bril van Porsche Design. Zocht ik drie jaar geleden stad en land voor af. Mijn moeder vond ‘m voor mij. Loves to Have maakt het je makkelijk, Porsche Design brillen zijn met één klik te bestellen. Op de achtergrond Kymyka Outlet met heel veel fijne schoenen en tassen van o.a. Jimmy Choo, Louboutin en Miu Miu tegen spotprijzen. Je vindt Kymyka Outlet tijdelijk schuin tegenover Kymyka te Maastricht. O ja, watch van Leon Martens, tas van Kiki Niesten en kousen van Wolford.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *