Maastricht magazine >
tips

Dag 2: 530 km in khaki Filippa K broek

Vandaag 530 kilometer in mijn khaki Filippa K broek. Dag 2 bewijst wat ik bij de aanschaf verwachtte: happiness! En ja, ik straal wanneer de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson een compliment maakt over mijn outfit en een foto maakt van mijn 5 dagen op rij item!

Artikel begint onder de advertentie

Bij het ontwaken vanochtend te blij om te constateren dat mijn Filippa K broek de wasmachine heeft overleefd. Gister, dag 1 van 5 dagen op een rij, wist ik op handige wijze bij het schoonmaken van de barbecue een emmer vol sop (vies sop) over mezelf (uhh, de broek) heen te gooien. Daarop verdiende mijn khaki aanwinst een wasje. Een risico-moment. Op het etiket de aanbeveling de broek een handwasje te geven. Het werd een voorzichtige 30 graden in de machine. Hoera, hoera, uitdaging geslaagd. De broek kwam er perfect uit. Na het drogen (over de leuning van de trap), bleek strijken niet eens nodig. Gelukkig maar, want het was vanochtend nog donker toen ik me aankleedde.

Filippa K2

Vanochtend zat ik al om 6 uur in de auto richting een afspraak in Zaandam. Daarna naar Amsterdam voor een afspraak met Jimmy Nelson. Je weet wel, de wereldberoemde tribes fotograaf. Meteen maakte hij een compliment over mijn outfit. Dat maakt happy. Bij het weggaan (bijna te laat voor mijn volgende afspraak in Rotterdam), drukte ik hem nog snel mijn iPhone in de hand. Een kiekje van de meester himself om op LovestoHave.com te delen. Grappig, gister maakte een mevrouw op een scooter bij de Albert Heijn de foto van dag 1 in Filippa K broek. Ze zou eens moeten weten wie haar vandaag heeft opgevolgd…

Nu goed. De foto’s maken duidelijk dat mijn broek duidelijk minder goed bestand is tegen kilometers dan tegen de wasmachine. Ben vandaag kennelijk nogal gekreukeld door het leven gegaan en moet zo ook op mijn afspraak in Rotterdam (nog net op tijd) zijn aangekomen. Nou ja, maakt niet uit. Want de afspraak ging top. Zou het komen door al dat lievelingsgroen (uhh, khaki)?

Ondanks de kreukels ben ik nog steeds in love met mijn khaki broek die ik vandaag combineerde met een blouse van hetzelfde merk. Daarbij mijn jasje van Bottega Veneta (kwam al eerder als smoking op LovestoHave.com voorbij). De schoenen zijn van Chloé en de tas van Tod’s.

Filippa K3

Ook lezen…

Ik kocht mijn groene broek en blouse bij de Bijenkorf. Scroll naar benenden voor overige verkoopadressen van Filippa K.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *