Maastricht magazine >
tips

Vraag Mart Visser zijn fashion hemd van het lijf

Vraag Mart Visser zijn fashion hemd van het lijf
Artikel begint onder de advertentie

Modemeisjes en fashion ladies (vooruit dan: mannen ook): dit is je kans! Je kans om Nederlandse top couturier Mart Visser zijn hemd van het lijf te vragen. Op 4 oktober kun jij in Maastricht al je vragen aan hem kwijt. Onder de noemer ‘Back to school’ deelt hij zijn visie op mode, licht hij zijn loopbaan toe, vertelt hij wat hem inspireert, onthult hij do’s en don’ts bij het opstarten van een eigen label en kun je hem zelf vragen stellen. Een event dat in het verlengde ligt van S.Y.N.E.R.G.Y.; de expositie van Mart Visser in het Theater aan het Vrijthof.

S.Y.N.E.R.G.Y. in het Museum aan het Vrijthof

‘Back to school’ met Mart Visser vindt plaats op dinsdag 4 oktober van 14 tot 16.30 uur in Maastricht tijdens de Forza Fashion House College Tour & Talk. Modetalent, kunstenaars, studenten en overige geïnteresseerden kunnen op inschrijving het event gratis bijwonen. Het event vindt plaats bij de Maastricht Academy of Fine Arts & Design (MAFAD) en slaat de brug tussen educatie en bedrijfsleven. De Talk wordt voorafgegaan door een bezoek aan S.Y.N.E.R.G.Y. in het Museum aan het Vrijthof. S.Y.N.E.R.G.Y is een door Mart Visser zelf samengestelde expositie met unieke schilderijen, sculpturen en installaties. Variërend van kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter. Koppen spelen in de tentoonstelling de hoofdrol. Dit alles gecombineerd met prachtige highlights uit zijn haute couture oeuvre van de afgelopen twintig jaar.

mart-visser-expositie-synergy

Mart Visser ontmoeten en S.Y.N.E.R.G.Y. bezoeken

Deelnemen aan ‘Back to school’ met Mart Visser doe je door je gratis in te schrijven op de site van Forza Fashion House. Let op: aantal plaatsen is beperkt. De expositie S.Y.N.E.R.G.Y. is van 29 september tot en met 6 november te zien in het Museum aan het Vrijthof in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *