Maastricht magazine >
tips

Miriam’s Thursday: This jumpsuit is mine

Miriam’s Thursday: This jumpsuit is mine

Ga met me mee op mijn trip in little jumpsuit. Deze jumpsuit is een musthave voor je vakantie. ‘Take it’, want deze jumpuit van Marc by Marc Jacobs is jouw partner tijdens warme en koude dagen.

Artikel begint onder de advertentie

Gooi deze jumpsuit in je koffer en jump into it bij aankomst op je vakantie-adres. Kun je niet wachten tot je op bestemming bent?  Je kunt deze blauwe kanjer ook aan tijdens de reis. Je zult er zelfs heerlijk in slapen, want deze catsuit voelt zo zacht als een pyjama. Marc by Marc Jacobs heeft hier een trendy exemplaar neergezet. Wat een brand, I love his design!

Miriam219

Mijn jumpsuit gaat zelfs mee naar de yoga. Tijdens de Hatha yoga mag niks knellen, alles moet zen zijn. Mijn blauwe jumpsuit brengt me naar hogere sferen, hmm! Het pyjama gehalte neemt weer de overhand en oeps mijn ogen vallen dicht. Niet slapen Miriam, hoofd helder houden. Juist bij de yoga! Humm!

Trendy staat vandaag op het menu. We maken nu een fashiontrip met mijn little jumpsuit. Een kanten topje van Patrizia Pepe eronder en de look is frisser. Het transparante van de top heeft ook iets verrassends. Het patroon van de oorbellen en armband is bijna hetzelfde als het kanten topje, jippie! Het wordt nog spannender met de wedges van Prada. De spijkerlook van de Prada schoenen brengt nog meer fashion. This is electric blue!

Mijn gehaakte tas van Twin-Set zorgt voor summer vibes. Lekker luchtig en kan bij elke zomerse look. De Dior zonnebril die jullie al kennen van eerdere blogs, zoals mijn post over mijn tennislook in Patrizia Pepe met Dior zonnebril, vindt ook hier weer zijn plekje.

Mine jumpsuit trip is all-round! Humm!

Miriam318

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Marc by Marc Jacobs. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van andere fashion labels. Miriam dagelijks volgen? Dat kan via Instagram.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *