Maastricht magazine >
tips

Missoni meets Adidas

Dat ik zo nu en dan in trainingsbroek op kantoor verschijn, valt niet eens meer echt op. Aan mijn See by Chloé van Aim en Iro van La Neuvième is men ondertussen wel gewend. En zo gewoontjes lijken mijn kantoorgenoten ook op mijn Adidas te willen reageren… Het lukt ze net niet helemaal en dat vind ik niet raar. Eerlijk is eerlijk, ik kocht het exemplaar eigenlijk om in hard te lopen. En dat heb ik ook gedaan, heel eventjes.

Artikel begint onder de advertentie

Liep eind november in Istanbul tegen mijn Adidas aan. Kocht de broek samen met een trainingsjasje. Thuis belandde de set in eerste instantie tussen mijn hardloopspullen. Daar bleef mijn nieuwe trainingspak een tijdje liggen. Ben nu eenmaal niet iemand die door wind en weer rent. En er lag nogal wat sneeuw. Terug van kerstvakantie, de sneeuw gesmolten, het hardlopen weer hervat en zo kwam ik mijn broek tegen. Een broek die de Adidas by Stella McCartney collectie ver achter zich laat. Dit is een Adidas om in te wonen. Of eigenlijk: een Adidas voor kantoor!

En zo is mijn Adidas ondertussen van het hardloopplankje verkast naar het joggingbroeken voor de office stapeltje. Een stapel waar je meerdere exemplaren van See by Chloé vindt en ook die fijne van Iro. Combineerde ik mijn Adidas in eerste instantie met mijn All Stars met studs en jasje van Balenciaga, ondertussen durf ik de voor mij geijkte paden los te laten. Adidas in de hoofdrol. Centraal in combinatie met Prada’s van Kiki Niesten en een almost vintage, twinset van Missoni.

Joy-Adidas-Missoni-1 Joy-Adidas-Missoni-2

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *