Maastricht magazine >
tips

Miriam’s Thursday: Leather weather

Miriam’s Thursday: Leather weather
Artikel begint onder de advertentie

Het wordt eindelijk kouder. Vannacht zelf de eerste grondvorst op sommige plaatsen in Nederland. De herfst is er. Is het niet fantastisch die seizoenen? De herfst en de lente lijken eigenlijk een beetje op elkaar wat betreft de kleding. Je mag dan alle kleding door elkaar dragen, alles kan. De lente en de herfst vergeven je bijna alles. Maar als je het dan toch even niet weet, nu is het de tijd voor je leren jas. Just take your leather weather jacket!

leren jas

In between fashion

In de herfst draag je in between fashion! Het is tijd om je zomer- en winterkleding met elkaar te matchen. Winterkleding is immers te warm en zomerkleding te fris. Bij het matchen neemt in het najaar de winterkleding de overhand en in het voorjaar de zomerkleding. Zo draag je over je zomerjurk een trui of een vest, een makkelijke match. Een t-shirt mixen met een bloes is cool, een sjaal erbij is helemaal top. Een kort rokje met laarsjes mixen met een langere jas is fashion. Toch lijkt in between matchen niet iedereen moeiteloos af te gaan. Wil je niet klappertandend eindigen op een verwarmd terras? Just take your leather jacket!

avelon rok

Just take your leather jacket

Investeer in een mooi leren jack of neem, net als ik, je oude leren jas uit de kast. Dit item is helemaal de oplossing voor de herfst. Zit je op een verwarmd terras dan geeft een leren jas je net wat meer warmte. Een leren jacket kan tegen een stootje. Dus laat de kou en wind maar komen. Hoe draag jij je leren jas? Geen probleem hoor, dit is voor iedereen de makkelijkste match. Je leren jas kun je bijna met alles combineren. Sowieso op broeken, rokken en jurken. Ga je voor fashion en durf je meer, combineer je leren jas eens met een lange rok of een een wit zomerjurkje. Just take your leather jacket!

leather jacket

My new Avelon skirt and my leather jacket

Het is herfst en weer eens tijd om mijn leren jas uit de kast te halen. Vandaag gaan we voor de fall fashion look à la Miriam!! Jippie, vandaag draag ik mijn nieuwe Avelon rok voor de eerste keer. Is mijn rok nu een maxi of een midi rok? In ieder geval is mijn rok best lang. Mijn stoere Bullboxer laarsjes kunnen mijn rok aan. My old leather jacket suits perfect. Welk item pimpt mijn look? Dat is met 100 procent toch mijn Comme des Garçons shirt. Mijn blauw/wit gestreept shirt maakt de look zo fris en fashionable. Hebben jullie het rode hartje van Comme des Garçons gezien? Het kleine rode hartje met oogjes van het merk Comme des Garçons geeft het shirt klasse. Het showen van een merklabel vind ik niet altijd nodig, maar bij dit shirt klopt het. Mijn look is new and fall-proof!

On the road met mijn leren jas

Vandaag ben ik niet alleen met mijn leren jas op pad. Ik zie toch al dat meerdere mensen dezelfde keuze hebben gemaakt. Draag je leren jas in de herfst en geniet van alle comfort. Draag je leren jas fashionable en be one of a kind!

Just take your leather jacket.
And be one of a kind!

Scroll naar beneden voor gerelateerde blogs en verkoopadressen van Avelon. Klik hier voor alle blogs van Miriam. Gebruik de shopfinder voor het vinden van winkels die de overige in de tekst genoemde merken verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *