Maastricht magazine >
tips

Met de blote benen van Amator de zon in

Met de blote benen van Amator de zon in
Artikel begint onder de advertentie

De zon in. Hoog tijd om mijn benen warmte te gunnen. Wat kleur lijkt me ook wel blij. En om het in het blote benen thema te houden, doe ik dat in stijl. Namelijk in de blote benen short van Amator. Een short met een twist, zoals zoveel kleding van dit merk. In dit geval met borduursel van blote benen. Blote benen? Pin-up benen!

Zo’n short en blote benen best wel een ding

Als de zon eenmaal schijnt, duurt het best nog lang voor ik mijn benen eenmaal tevoorschijn tover. Niet handig. Want terwijl heel Nederland dan aan de gebruinde benen is, loop ik er redelijk ongelukkig bij. Eigenlijk zoals nu. Ook dit jaar te laat de benen in de zon. Maar hé, zo vaak heeft die zon tot op heden dan ook weer niet geschenen. En die Dove zelfbruinende bodymilk haalt mijn benen gelukkig net nog een heel klein beetje op.

Business pak met shorts

Amator maakt van de grijze mannenwereld een vrolijk feestje. Daar staat het merk bekend om. Items die zakelijk kunnen, maar dan wel net even iets vrolijker zijn dan geijkt grijs of donkerblauw pak. Mijn short past in die reeks. Hoewel ik me dan nog niet naar een zakelijke afspraak zie gaan in dat broekje. Maar dat is dan weer afhankelijk van de omgeving waarin je werkt. In ieder geval blijkt de short een succes voor een dag thuiswerken in de tuin en 3 boodschappen in de stad. En ook voor die examenuitreiking van mijn bijkind ben ik klaar. Kwestie van bijpassen pin-up jasje erbij en hop. Nu alleen nog hop met die benen onder de parasol vandaan. De zon in! Dat is het idee!

Amator pin

De pin-up pin van Amator. Een pin om je outfit extra blij te maken. Uitgekeken op die benen? Amator verkoopt een reeks aan pins. Kijk hier voor merkinformatie Amator. Mijn short broekpak kocht ik in de Amator winkel in Amsterdam. Ik doopte mijn tweedelig pak met short in Maastricht. Gewoon, omdat het in Maastricht altijd fashion is. Foto overdag in Bernardusstraat bij het te fijne sterrenrestaurant Tout à Fait met op de achtergrond Witloof. Foto’s ’s avonds met jasje bij Café Sjiek, waar Mike me ook nog tussen de drankenuitgifte een iPhone fotoshop lesje geeft. Voor de fun dan ook enkele bewerkte foto’s in dit blogje geplaatst. En dat terwijl ik het eigenlijk zo leuk vind om de real thing te delen zoals het is en dus onbewerkt. Maar hé, niks mis met openstaan voor verandering!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *