Maastricht magazine >
tips

Tuniek koningin Mody Mary

Mody Mary is de tuniek en kaftan koningin van Maastricht. Niet verwonderlijk is filantroop en ontwerpster Tory Burch hofleverancier van de winkel aan de Stokstraat.

Artikel begint onder de advertentie

Zijn de tassen en clutches van Tory Burch dit jaar niet aan te slepen, zijn het de zomerse tunieken die mij blij maken. De ontwerpster is een heldin op het gebied van luchtige gewaden. Ook dit jaar een uitgebreide collectie die uitblinkt door kwaliteit en oog voor detail. Gaaf hoe de collectie van Tory Burch is samengesteld. Zo gaat mijn wit katoenen Tory Burch tuniek met borduursel gepaard met een shortje, maar laat zich ook makkelijk combineren met een pencil broek uit de collectie.

ModyMary_ToryBirch

Ben jij op zoek naar een tuniek of kaftan, dan wil je winkelen bij Mody Mary in Maastricht. Je vindt hier heel veel tunieken van nog meer verschillende ontwerpers. Van eenvoudig en ingetogen tot party met bling bling en tierelantijntjes.

Is het een Tory Burch tas die in jouw kast ontbreekt, ook dan is Mody Mary niet te missen. Je vindt Mody Mary aan de Stokstraat in Maastricht. Scroll naar beneden voor Tory Burch verkoopadressen.

Op de foto: tuniek en shortje van Tory Burch, ketting van hoorn uit Vietnam van Mody Mary

Fotografie: Ruben Reehorst

JoyWisseSmit_ToryBirch

ModyMary_ketting

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *