Maastricht magazine >
fashion

Tod’s Signature Collection

Tod’s Signature Collection

Ik koos dit voorjaar nog voor de aller aller grootste Tod’s 24H in de meest naturel kleur die er is, omdat het klassieke, Italiaanse label alles van ‘agen’ begrijpt. Tassen die met de tijd alleen maar mooier worden. Dacht ik dat het de natuurlijke materialen zijn die mij Tod’s fan maken, doet de nieuwe Signature Collection anders vermoeden. De collectie is duidelijk niet verlegen, maar kleurrijk en kek! Eyecatchers, clutches, tassen en portemonnees in opvallende kleuren als fuchsia, kobalt blauw en groen groen.

Artikel begint onder de advertentie

De Signature Collectie speelt in op een iets jonger, moderner publiek en is geïnspireerd op het werk van de Franse modefotograaf Guy Bourdin en de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol. De presentatie op de website sluit hier naadloos op aan en doet verlangen naar één van die te fijne tassen met Gommino-patroon.

Gommino betekent rubber in het Italiaans. Je raadt het al, het patroon draagt de handtekening van de zolen van de beroemde schoenen van het merk. De naam Signature Collection is daar dus een afgeleide van. Afgeleide of niet, als het aan campagnegezicht Anne Hathaway ligt, is de tassencollectie minstens zo sterk als de onvolprezen Tod’s schoen.

Tod's envelop clutch1 Tod's clutch chain
Tod's portemonnee Tod's shopper

De snoepwinkel van Tod’s: envelop clutch, clutch met afneembare ketting, portemonnee en shopper

Scroll naar beneden voor Tod’s verkoopadressen of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *