Maastricht magazine >
fashion

Tom Ford is back!

Tom Ford is back!

Na een periode van zes jaar waarin de voormalige ontwerper van Gucci zich toelegde op mannencollecties en het produceren van films komt Tom Ford terug met een collectie voor vrouwen.

In september gaf designer Tom Ford een geheime fashionshow in New York. Pers werd geweigerd en slechts intimi werden uitgenodigd. Vorige week werd het beeldmateriaal van deze collectie dan eindelijk vrijgegeven. Juist op het moment dat zijn nieuwe kleding in de winkels hangt.

Artikel begint onder de advertentie

Heel begrijpelijk dat deze vrouwencollectie veel aandacht trekt en de gehele modeminnende wereld zich op hem stort. Wij dames hebben zijn prachtige fashion dan ook enorm gemist in de zes jaar dat hij zich toelegde op mannen en het produceren van films. Zijn mannencollectie lente / zomer 2011 mag daarentegen niet vergeten worden. In zijn mannenlijn zien we items in een helder kleurenpalet van chique tot sexy waarbij met name de hoge taille broek hoge ogen gooit. It’s good to have you back Tom!

Je vindt de voorjaarscollectie voor mannen bij Oger in Amsterdam en Mencken in Antwerpen. Tom Ford women is vanaf maart verkrijgbaar in de flagshipstore van Tom Ford in Milaan.

TomFord_menSS2011_01 TomFord_menSS2011_02 TomFord_menSS2011_03 TomFord_menSS2011_04
TomFord_menSS2011_05 TomFord_menSS2011_06 TonFord_menSS2011_07 TomFord_menSS2011_08

Tom Ford menswear SS2011

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *