Maastricht magazine >
fashion

Unieke tunieken

Unieke tunieken

Alweer ruim vijf jaar geleden liepen de innovators met zelf uit India meegebrachte tunieken. Luchtig en modieus lanceerden zij een nieuwe trend. Ook deze zomer is de tuniek een absolute must-have. Vrouwelijk, luchtig en flatterend. Het multifunctionele kledingstuk houd je koel en beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

Een tuniek in de print van nu, met ruches, pailetten of borduursels is snel te transformeren van dag- naar avondkleding. Naar het strand is de tuniek heerlijk comfortabel met shorts  en sandaaltjes of gympies. Voor een middagje shoppen in de stad met een strak broekje en mooie hakken. Voor avondgelegenheden met een brede riem in de taille en hoge espadrilles.

Enkele tips. Draag een tuniek nooit op een wijde broek. Dat maakt kolossaal. Een strak broekje of jeans genieten de voorkeur. Draag de tuniek over je badpak of bikini. Dat staat gekleed en chic. Weg met de pareo, die is zo passé.

Artikel begint onder de advertentie

De unieke tunieken van Antik Batik blijven favoriet. Waan je afhankelijk van je gemoedsrust op een exotisch eiland of op hippie Ibiza. Opvallende stukken op een stijlvolle manier gedragen, waar je ook bent. Je vindt Antik Batik bij Raak in Amsterdam en Vroemmm in Breukelen. 

 

Antik Batik 2

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *