Maastricht magazine >
fashion

Vanaf nu draag ik J Brand

Vanaf nu draag ik J Brand

Er zijn van die merken die claimen alles in huis te hebben. Maar in een wereld vol mode is het niet evident om de beloftes van alle labels te geloven. En dus testen we zo nu en dan een item om te kijken of de belofte wordt nagekomen. In dit geval? Een low rise legging-style jeans van J Brand. Het merk dat in 2004 werd geboren en ondertussen menig bilpartij siert. Van Rihanna tot Victoria Beckham.

Artikel begint onder de advertentie

Bij het kiezen van een model valt het enorme aanbod in het oog. Enkel de super skinny legging style-jeans komt al in de uitvoeringen high, mid en low rise. Maar als je het liever iets losser hebt, dan is er de reguliere skinny en hoort ook de cigarette met die iets langere pijpen tot de mogelijkheden. En dan laat ik voor het overzicht alle overige modellen, zoals boot en wide leg, even buiten beschouwing.

Heb je jouw model eenmaal gevonden, dan begint het kiezen pas echt. Een keur aan materialen, van reguliere jeans tot waxed, leer en slangenprint. Wil je jouw reptiel liever shiny dan mat, het kan allemaal. Ook zijn er genoeg broeken met kleine details, zoals ritsen en paardrijbroek-accessoires.

En dan het passen. Ik ben meteen fan. Enkel al omdat de broek geweldig lekker zit. Bovendien mijn eerste jeans die de hoge hak aan kan zonder ordinair te worden. Twijfel ik tussen twee maten, besluit ik voor de sake of de test – en eigenlijk ook omdat als je er eenmaal eentje gepast hebt nooit meer zonder wil – beide broeken op de proef te stellen. Ik geloof dat mijn voorkeur uitgaat naar de kleinere maat in metallic snake print. Hoewel, tijdens de eerste nieuwjaarsreceptie bij Sofa dit jaar ook de low rise super skinny boa wederom een succes.

J Brand Joy

Lange benen met dank aan J Brand low rise super skinny boa mat. In combinatie met trui van Patrizia Pepe van Aim, hakken uit de 24:7 Jimmy Choo collectie en tas van MZ Wallace

Je vindt J Brand bij Stylesuite in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen. Geïnteresseerd in het enorme aanbod? Kijk dan op de website van J Brand.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *