Maastricht magazine >
fashion

Verkleedpartij in kanariegeel Missoni

Verkleedpartij in kanariegeel Missoni

Dat ik Missoni fan ben, is geen nieuws. Wie is dat niet? Dat ik nog altijd van een verkleedpartijtje hou, blijkt wanneer ik in het Missoni paradijs sta. Geen Missoni winkel zo fijn als de shops in Italië. Al is het maar omdat ik net niet helemaal lekker communiceer met het winkelpersoneel. Dat zorgt voor net wat extra jus bij het passen en proberen. Na een te fijne broek van Missoni breisel te hebben gescored, valt mijn oog op het dode eendje dat in het rek hangt. Het gele bontje dat ik al op de catwalk spotte. Even ga ik terug naar mijn kinderjaren, de tijd waarin ik mij uitdoste op mijn moeders hakken in een creatie van haar. Dralend voor haar passpiegel over hoe ik er uit zou zien als ik groot was.

Artikel begint onder de advertentie

Het gele bontvest van Missoni trek ik aan voor de fun. Ben ik niet het type kanariegeel of eendendons, al snel voel ik me betovert. Het kleine meisje dat voor de spiegel op de hakken van haar moeder staat. En hoewel niet helemaal mijn stijl, ik moet toegeven dat het gele vest al net zo fijn is als de rest uit de wintercollectie 2011/2012. Het breisel in de afwerking absoluut Missoni proof. En hoewel het geel opzichtig en het bont fluffy, is het jasje op de een of andere manier niet ordinair. Goed, ik zie me er in Nederland nog niet in lopen, maar als ik in Italië had gewoond…

Missoni 2011 winter Joy

Kanariegeel Missoni in Florence. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Missoni in Nederland of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *