Maastricht magazine >
fashion

Versace voor H&M

Versace voor H&M

Na Lanvin gaat nu ook Versace de samenwerking met H&M aan. De collectie van Donatella zal vanaf 17 november bij circa 300 H&M-winkels en online verkrijgbaar zijn. Een collectie die net als het merk Versace uitbundigheid niet uit de weg gaat. Donatella belooft ons leer, prints, studs en kleur. Nieuw is dat de Versace collectie voor H&M ook een aantal interieurartikelen telt, want eerder bestond de samenwerking van H&M met modehuizen enkel uit kleding, schoenen, tassen en accessoires. Maar vanaf dit najaar kun jij dankzij Donatella wegdromen onder jouw eigen Versace dekbed voor een H&M-prijsje.

Artikel begint onder de advertentie

Naast de najaarscollectie heeft Donatella Versace tevens een pre-spring collectie ontworpen die vanaf 19 januari online verkrijgbaar is in landen met een eigen H&M-webshop. De glamour die zo kenmerkend is voor Versace loopt als een rode draad door beide collecties. Sterker nog, de collectie voor H&M bestaat uit een aantal echte Versace klassiekers in een nieuw jasje. Naast heel veel te hebben luxe stukken voor de ladies en interieurartikelen natuurlijk ook aandacht voor de man, waaronder een smoking met niet te evenaren Versace snit.

Zoals Donatella het zelf omschrijft: ‘I wanna be glamorous, I wanna be exciting, ehh rock ’n roll!’

Kun jij niet wachten op een glamour stuk van Versace? Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Versace of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *