Maastricht magazine >
fashion

Vrolijk de regen in

Vrolijk de regen in

Na enkele zonnige weekenden lijkt de zomer op het moment verder weg dan ooit. Ballerina’s maken plaats voor winterse laarsjes en dat leuke shirt moet je toch echt verstoppen onder een vestje of jasje om niet de hele dag met kippenvel rond te lopen. En dan is er nog de regen met bijbehorende grijze lucht. Omdat er voor mij geen reisjes naar tropische bestemmingen in het verschiet liggen probeer ik er hier maar het beste van te maken. Op zoek dus naar items om het sombere straatbeeld wat op te leuken. Zoals de vrolijke paraplu’s van Burberry en Marc by Marc Jacobs. En als de zon dan toch gaat schijnen gebruik ik mijn paraplu gewoon als zonnescherm!

Artikel begint onder de advertentie

Wat laarzen betreft is Hunter uiteraard nog steeds favoriet bij uitstek. Van glossy laarzen in alle kleuren van de regenboog tot veilig zwart met een opvallende zool in neon. Maar het geruite ontwerp van Burberry mag er ook zijn. Dit paar combineert lekker met de gele regenjassen die er deze zomer in overvloed zijn. Liever een paar regenlaarsjes mee als back-up? Dan zijn kies je voor Redfoot. Dit label maakt namelijk opvouwbare laarzen, die je in een zakje kunt stoppen. Je redder in rood… euh nood als een regenbui je Louboutin’s dreigt te verwoesten. Daar word ik blij van!

Hunter_regenlaarzen_glossy_blauw Hunter_neon_zool Burberry_ruit_regenlaars Redfoot_opvouwbare_regenlaars1

Hunter laarzen in glanzend aqua en met zool in fluo groen, grijs paar van Burberry en opvouwbare laars van Redfoot.

Foto boven: paraplu met gekleurde vlakken van Burberry en brillenprint van Marc by Marc Jacobs.

Scroll naar beneden voor winkels die Hunter verkopen. Verkoopadressen van Burberry vind je met de labelfinder rechtsboven. De opvouwbare laarzen koop je online bij Redfoot, de paraplu’s bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *