Maastricht magazine >
fashion

Whiite met korting bij Stijl Wyck

Van jogging naar track pants. Van track pants naar boyfriend. Van boyfriend naar baggy. Van baggy naar mijn favo zomerbroek 2013. Ik heb de afgelopen jaren nogal een reis gemaakt in broekenland. In navolging van die hele fijne broek van Acne die het midden houdt tussen mijn baggy G-Star en Adidas trainingsbroek, nu te blij met de twee fijne baggy zomerbroekjes van Whiite die ik met teveel korting bij Stijl Wyck te Maastricht scoorde. Jihaa!

Mijn broek van Acne is van 60% zijde en 40% katoen. Maar het is niet alleen het materiaal dat de broek zo te hebben maakt. Ik word blij van de streep. Ik blijf immers een trainingsbroek fanaat. Favoriet is de broek echter vanwege de veelzijdigheid. Te combineren met slippers voor een zomergevoel, met All Stars voor sportief en met hakken to go all the way.

Artikel begint onder de advertentie

En nu heeft mijn Acne baggy concurrentie. En wel van Whiite. Top merk dat sophisticated functionality verkoopt door timeless design met een moderne touch te bieden. Mijn ding dus, en de reden dat ik het Deense label in mijn hart heb gesloten. Een label dat naadloos aansluit bij mijn hechtische leven, enkel al doordat het zich moeiteloos aanpast aan de situatie.

Hoewel mijn twee Whiite broekjes duidelijk uit hetzelfde nest komen zijn zowel materiaal als model verschillend. Het ene broekje is gemaakt van heel veel viscose met een beetje elastine. Mijn andere ultieme zomerbroek van Whiite is gemaakt van 2/3 katoen en 1/3 viscose. Twee fijne stofjes. Wellicht niet te vergelijken met zijde, maar daardoor mogelijk ook net iets minder kwetsbaar en zeker een stukje goedkoper dan de broek van Acne. Nog beter nieuws: met de heel veel procenten uitverkoopkorting die je bij Stijl Wyck krijgt, betaalde ik voor de broekjes net iets meer dan 100 euro samen. Dat is dus wel heel erg blij!

Collage1

Links en rechts de broeken van Whiite, in het midden broek met streep van Acne.

Foto boven: Broek van Whiite, shirt van By Malene Birger en paarse zonnebril van Prada.

Grijp je kans, want bij Stijl Wyck zijn nog heel veel fijne stuks te krijgen met heel veel korting. Fijne is dat de kleding ook tijdens de uitverkoop netjes gepresenteerd wordt en het team van Stijl Wyck net als normaal betrokken adviseert. Eigenlijk heb je pas bij het afrekenen door dat het uitverkoop is. Dat doen ze in Wyck met Stijl!

Ook Scandinavische fashion in de uitverkoop scoren? Bezoek Stijl Wyck!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *