Maastricht magazine >
fashion

Zadig & Voltaire loves Erin Wasson

Zadig & Voltaire loves Erin Wasson

Het Franse label Zadig & Voltaire is niet alleen geliefd bij jong en hip Parijs. Nee, toutes Europa is om nu het luxe rock ’n roll merk in meer dan 19 landen verkrijgbaar is. Sinds twee seizoenen is het Amerikaanse topmodel en it-girl Erin Wasson hét gezicht van Zadig en een betere combinatie hadden wij niet kunnen bedenken. Voor dit najaar ontwierp de stoere Wasson zelfs een eigen capsule collectie en in eerste instantie zou deze collectie alleen online te koop zijn bij de luxe webshop Net-a-porter.

Artikel begint onder de advertentie

Maar echte modefans stel je natuurlijk niet teleur en dus had Zadig al snel besloten de jasjes met studs, de leren broeken, de cashmere truitjes en de python leren laarzen en tassen ook in tachtig winkels uit te leveren. Tres bien! Uiteraard kan je bij Zadig ook nog steeds terecht voor de luxe sweaters en de zijden en katoenen jerseys waar dit Franse merk zo bekend om staat.

 

Je vindt de najaarscollectie van Zadig & Voltaire onder andere bij Stylesuite Femme in Maastricht. Scroll naar beneden voor de eigen winkels van het merk en andere verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *