Maastricht magazine >
fashion

Zomertrend 2012: zoete pastels

Zomertrend 2012: zoete pastels

Kleur is een echte trend deze zomer. Zoals we al zagen bij Louis Vuitton zijn naast de neon kleuren ook zoete tinten als kuikentjesgeel, spekjesroze en mintgroen helemaal hot. Kledingzaken zien er binnenkort dus uit als echte snoepwinkels! Veel skinny jeans in vrolijke tinten maar ook truien, tops en accessoires. Combineren is het devies, hul jezelf dus gerust van top tot teen in pastels voor een onschuldige look.

Artikel begint onder de advertentie
Acne_trui_ss2012 Etoile_Isabel_Marant_skinny_ss2012 Mulberry_ss2012_portemonnee PaulJoeSister_SS2012

Van links naar rechts: trui van Acne, skinny jeans van Etoile Isabel Marant, portemonnee van Mulberry en cropped skinny jeans van Paul & Joe Sister.

Foto boven: campagnebeeld van Jill Stuart, met het Nederlandse model Daphne Groeneveld.

Kleding van Acne is onder andere te koop bij Bloom Jeans in Laren. Scroll naar beneden voor andere winkels die het merk verkopen. Etoile Isabel Marant vind je bij Net à Porter. Paul & Joe Sister en accessoires van Mulberry zijn onder andere verkrijgbaar bij Stylesuite Femme in Maastricht. Gebruik de labelfinder rechtsboven om andere verkooppunten van deze merken te vinden. De kleding van Jill Stuart is helaas niet in Nederland verkrijgbaar.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *