Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Zomertrend 2014: de plooirok

Zomertrend 2014: de plooirok

Al lijstjes aan het maken met aanvullingen voor je zomergarderobe? Dan mag een plooirok zeker niet ontbreken. In de zomer van 2014 is de rok met vouwtjes er in alle soorten en maten. Van brave jaren ’50 plooirok tot kittig rokje voor een feestje. Met hele fijne plooien voor een vintage look of enkele vouwen voor een volumineuze rok. In unikleur zodat hij makkelijk te combineren is als basic of juist een opvallende eyecatcher met print. Het resultaat is in ieder geval altijd op en top vrouwelijk!

Artikel begint onder de advertentie

Wat betreft styling vragen deze rokken wel om een ander denkpatroon. Vermijd parelsnoeren en witte bloesjes omdat het anders te keurig en in de plooi wordt. Combineer ze juist met stoer T-shirt of een sweater.

Plooirok_Kenzo Plooirok_JilSander Plooirok_MiuMiu

Van links naar rechts: felgroen van Kenzo, braaf pastel van Jil Sander en met pijlen van Miu Miu.

Plooirok_MaryKatrantzou Plooirok_MarcbyMarcJacobs   Plooirok_Tibi kopie

Met print en twee plooien van Mary Katrantzou, met tuttige bloemetjes van Marc by Marc Jacobs en donkerblauwe zijde van Tibi.

Foto boven: roze rok van Acne, met bloemen van Dolce & Gabbana en brokaat van Peter Pilotto.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Tibi. Winkels die Acne, Dolce & Gabbana, Jil Sander, Kenzo, Marc by Marc Jacobs of Miu Miu verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Mary Katrantzou en Peter Pilotto bestel je online bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *