Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Eerlijk eten bij Gaar in Rothem

Eerlijk eten bij Gaar in Rothem

Nieuwkomer! Restaurant Gaar in Rothem biedt betaalbare kwaliteit en streeft er naar gastvrijheid een plekje terug op de kaart te geven. Een uitgebreide menukaart met alleen al meer dan 10 verse, eerlijke voorgerechten. De duurste voorgerechten, een carpaccio van rund met truffelcrème en de vitello tonato, kosten beiden slechts 8,50 euro. Ik kies voor de salade Gaar temidden van een met zorg samengesteld interieur met vriendelijke bediening.

Artikel begint onder de advertentie

De mannen in de keuken van Gaar kwamen we al eerder tegen. Ze stonden ooit samen aan de wieg van Friture Royale, een restaurant dat het ware Luikse gevoel naar Maastricht bracht. Nu brengen ze, samen met gastvrouw Birgit, goed eten en gastvrijheid naar Rothem; een klein dorpje tussen Meerssen en Maastricht.

Gaar_restaurant_Rothem Gaar_Rothem1

Wat mij aanspreekt is de toegankelijkheid van Gaar. Hier kun je prima de verjaardag van je schoonmama vieren, maar ook voor een snelle hap met vrienden aanschuiven. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet: Gaar is gastvrij, lekker en betaalbaar.

Doorkijk: voorgerechten tussen de 6,50 en 8,50 euro. Hoofdgerechten tussen de 12,50 en 18,75 euro. Nagerechten, een hele rits waaronder mousse au chocolat, te lekkere cheesecake, tiramisu en panna cotta, à 5 euro per gerecht.

O ja, wij zaten aan het tafeltje met hoge krukken dat doorkijk geeft naar de half open keuken. Goed plekje om het hele restaurant in de gaten te houden. Komen zeker terug!

Gaar_Rothem_tafel JoyWisseSmit_Gaar Gaar_Rothem_menukaart1

Je vindt Restaurant Gaar aan de Klinkenberg in Rothem.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *