Maastricht magazine >
food-and-drinks

Cavalli aan mijn lippen

Cavalli aan mijn lippen

De Ice Impérial mag weer van het menu. De rode wijn erop! Lang leve de herfst. Mijn favoriete seizoen. Omdat alles in beweging is en daarmee tot leven komt. Zoals ook mijn ijskast momenteel een transformatie doormaakt. Witte wijnen vul ik in minder hoog tempo aan. Rood sap laat ik voorzichtig op kamertemperatuur komen.

Binnenkort ontkurk ik zelfs een designer. Een fashionable wijntje van Cavalli. Waarom fashionable? Omdat het juist zo oprecht, zo echt voelt. Een wijngoed waar passie en rust centraal staan. Een wijngoed dat op en top Toscane in zuivere vorm is. En dat wil ik proeven, Roberto aan mijn lippen!

Artikel begint onder de advertentie

Een nieuwe wijn. Van een landgoed met een geschiedenis. Een wijn met een ziel. Gemaakt in Tenuta degli Dei in Chianti. Een wijngoed dat Roberto Cavalli zo’n dertig jaar geleden kocht. Twee wijnvelden, een wijnkelder en dat alles omgeven door een prachtig landschap.

Wie voor eenvoud gaat, kiest de Tenuta degli Dei. Wil je luxe? Over the top? Dan spreekt de wijn uit de Cavalli Collection je vast wel aan. Met gouden monogram helemaal in stijl met de kleding van het huis!

Cavalli Collection wine

Voor mij hoeft die opgetutte fles niet zo. Ik houd het wel bij een slurp wijntje van het Italiaanse label. Met in gedachte de heerlijke rust die het wijngoed uitstraalt. Jaloers op Tomasso Cavalli! Samen flesje ontkurken?

Cavalli Estate

Ook Cavalli aan je lippen? Je vindt informatie over distributie en specificaties over de wijnen op de website van het huis. Voor verkoopadressen van Just Cavalli en Roberto Cavalli scroll je naar beneden of gebruik je de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *