Maastricht magazine >

 
food-and-drinks

Een bundel boordevol borrelhapjes

Een bundel boordevol borrelhapjes

Tijdens designevenement Inside Design heb ik weer de leukste en mooiste dingen gezien. En de lekkerste dingen geproefd. Want dit keer stond ook een borrel, mét borrelhapjes, op het programma. Georganiseerd door stylingbureau Kamer 465 in De Kookboekhandel. Aanleiding: de lancering van de Borrelhapjeskalender. Een kalender boordevol favoriete borrelhapjes van vrienden, voor vrienden.

Het zijn de vrienden en bekenden van Anya van de Wetering (eigenaar van Kamer 465) en haar collega’s die het recept van hun favoriete borrelhap hebben opgetekend. En daarmee wisten ze een felbegeerd plaatsje in de kalender te veroveren. Eerder hadden zij zich al gestort op hun favoriete soep voor de Soepkalender en hun favoriete toet of taartje voor de Toet- en Taartkalender. En nu was het hoog tijd voor de borrelhap.

De Borrelhapjeskalender, van vrienden, voor vrienden. Hij doet zijn naam eer aan. Het is zo’n exemplaar dat je wilt kopen, krijgen en aan vrienden wilt geven.

 

Niet alleen omdat al die smakelijke borrelhaprecepten je het water in de mond laten lopen. Ook al die kleine kunstwerkjes in de vorm van illustraties en foto’s lachen je steevast vrolijk toe.

De kalender bevat 365 + 1 recepten. Met de Borrelhapjeskalender aan de muur is het dus iedere dag feest. Ook in het schrikkeljaar. Elke dag iets om te kokkerellen en te kijken. En het briljante aan dit kalenderconcept is ook dat het tijdloos is. Nergens een jaartal te bekennen. Dus volgend jaar slaan we hem gewoon weer om. En alle jaren daarna. Iedere dag weer, klokslag vijf uur.

De Borrelhapjeskalender is te koop bij alle boekhandels, waaronder De Kookboekhandel aan de Haarlemmerdijk en bij Uitgeverij Snor.

Anya van de Wetering_borrelhapjeskalender_250_7x9 corrie_recept_borrelhapjeskalender_250_2

Links Anya van de Wetering presenteert de Borrelhapjeskalender tijdens Inside Design, rechts recept uit de Borrelhapjeskalender

Foto boven: De Borrelhapjeskalender

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *