Maastricht magazine >
food-and-drinks

G&T met Fever-Tree van Sergio Herman

G&T met Fever-Tree van Sergio Herman
Artikel begint onder de advertentie

Sergio Herman – moeten-we-nog-uitleggen-wie-dat-is – lanceert eigen Fever-Tree tonic. Sergio’s Fever-Tree draagt de naam Clementine. Vul dat zelf maar in. Wat je ermee doet? Die signature G&T van Sergio maken natuurlijk. Of ga je liever hip? Dan is zijn wodka-recept met de Clementine Fever-Tree jouw ding!

Tonic van Sergio Herman

Het mojito en spuit-maar-raak-met-champagne tijdperk is na een korte flirt met Aperol Spritz (nooit mijn ding geweest) ingehaald door de gin & tonics. En zelfs in die mate dat het G&T tijdperk door de de early adaptors alweer min of meer als passé wordt beschouwd. Wat doet Sergio dan met zijn eigen tonic? Mixen! Hij noemt de zomerse clementine tonic met kruidig kaneel fris, fruitig en vol van smaak. Daarmee perfect voor cocktail of longdrink.

Perfecte G&T met Clementine Fever-Tree

Een tonic met de smaak van Sergio, dat is de Clementine van Fever-Tree. En hé, hij is de lulligste niet. En deelt dus zowaar ook zijn G&T recept. Een recept dat je doet wegdromen naar een paradijselijk eiland, aldus de internationaal gevierde chef.

Fever Tree gin Sergio

Sergio aan de wodka

Lijkt me dat Sergio ook wel begrijpt dat die G&T’s niet eeuwig blijven. ‘Wodka’ horen we hier en daar. En we zijn kennelijk niet de enige. Sergio stelde namelijk ook de perfecte wodka tonic samen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we hiermee het Aperol Spritz tijdperk definitief achter ons laten.

wodka tonic sergio

Sergio Herman kwam al eerder op LovestoHAVE voorbij. Zie hier blogje over 9 sterren diner te Maastricht. Natuurlijk met de chef zelf.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *