Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Glazen Restaurant: eten voor goede doel

Glazen Restaurant: eten voor goede doel

Vandaag gaat het beginnen. Nederland is al weken in de ban. De DJ’s van 3FM gaan het Glazen Huis in. Serious Request 2015 staat in het teken van kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. Waar de DJ’s een week lang niet eten, biedt Serious Request jou een pracht excuus om de sterren van de hemel te eten in het Glazen Restaurant in Heerlen.

Artikel begint onder de advertentie

Michelinsterren-eten voor Serious Request 2015

Als het aankomt op eten, biedt alleen Zuid-Limburg al 8 Michelin sterren. Dat zijn 8 sterren op een oppervlakte van 25 bij 25 km. Komt dus uit op 1 ster per 3 vierkante km. En die sterren vind je de komende dagen in Heerlen. In het Glazen Restaurants koken sterrenrestaurants en gerespecteerde koks voor het goede doel.

Reserveer nu het Glazen Restaurant voor het goede doel

Je kunt in het Glazen Restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner. Kosten liggen tussen de 25 en 100 euro. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar ik zou niet te lang wachten. Reserveren kan via de website van het Glazen Restaurant.

Helemaal into Serious Request? Zie eerdere blogje over de 60 kilometer Fashion Walk die as zondag plaatsvindt in het kader van het Glazen Huis.

Foto boven Glazen Restaurant Serious Request Enschede

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *