Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Hot Kitchen x Semplice e Buono

Hot Kitchen x Semplice e Buono

De naam doet het al vermoeden. Semplice e Buono is een Italiaan. Het eten er eenvoudig en goed. Te vergelijken met een traiteur waar je ook staand aan een tafeltje je net bestelde maaltje kunt eten. Zo’n lekkere huisgemaakte pasta of foccacia met smaak! Semplice e Buono is één van de favorieten van Ron Creemers. Met regelmaat verwijst de eigenaar van Hot Kitchen Men’s Boutique zijn klanten dan ook door naar de Italiaan in de Rechtstraat.

Artikel begint onder de advertentie

Ron noemt Semplice e Buono een leuke, creatieve, smaakvolle en damn lekkere zaak. ‘Wanneer we een klant of toerist adviseren te lunchen bij Semplice e Buono pakt het altijd uit met oeeeh’s en aaah’s.’ Hij noemt de zaak in Wyck het Italië van Maastricht. Een zaak zoals je ze in een Toscaans dorp tegenkomt. Niet alleen voor de lunch is de Italiaan een aanrader. Geen zin om te koken? Loop dan binnen en kies één van de verse gerechten om mee naar huis te nemen.

mei2013hk47 mei2013hk55

Op de foto’s draagt Ron Creemers een jasje van Gentiluomo en broek van DryKorn

Semplice e Buono is gelegen op de Rechtstraat 82 in Wyck. In dezelfde straat, op nummer 65a, vind je Hot Kitchen Men’s Boutique.       

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *