Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Momo: make your own rules

Momo: make your own rules

Nieuwkomer zijn ze allang niet meer. En dat spreekt voor Momo aan de Hobbemastraat, om de hoek van de PC. Tijdens mijn eerste bezoek ooit waande ik me in een gelag van Oost-Europese schonen. In de afgelopen drie jaar heeft MOMO bewezen veel meer dan een broedplaats te zijn. De keuken biedt een niet te evenaren smaaksensatie die steeds weer doet watertanden. Fusion zoals we fusion graag zien. Zoals we ook barman Michael steeds weer graag zien. Hier wil je eten, nippen, lachen, flirten, beleven. Of zoals MOMO het zelf noemt: be creative, make your own rules.

Artikel begint onder de advertentie

De regels die creativiteit in de weg staan, zijn in dit restuarant dan ook overboord gegooid. Dat proef je en voel je. Wat ook fijn is, is dat de kwaliteit van eten en bediening constant is. Hier weet je wat je mag verwachten.

Is MOMO super voor een drankje, zeker ook sushi bestellen! Ook de crispy soft shell crab met mango en chilli lime sauce wil je proeven, terwijl de aubergine met shiitake mushrooms en chilli garlic miso sauce mijn absolute favoriet is. Aanrader? Heel veel verschillende gerechten bestellen om samen te delen.

Momo_Amsterdam_food1 Momo_Amsterdam_aubergine

Links de crispy soft shell crab met mango en chilli lime sauce, rechts aubergine met shiitake mushrooms en chilli garlic miso sauce.

MOMO te fijn voor lunch, super in de afternoon voor één van de fijne cocktails met een maki aan de bar, voor een borrel (vergeet de taco’s met zalm, lobster, tuna en krab niet te bestellen) of diner. Ok, MOMO is niet gratis, maar wel elke euro meer dan waard!

Momo_Amsterdam_keuken

Beweging in de open keuken van MOMO.

Foto boven: barman Michael.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *