Maastricht magazine >
sleeping

Word jij de insider van W Amsterdam?

Word jij de insider van W Amsterdam?

In september opent W in Amsterdam, hoera! Ik hou van W. Ik sliep er in Istanbul met al mijn vriendinnen. In Barcelona maakt W mij en mijn lief blij. En nu krijgen we er eentje in Amsterdam. W wil hip zijn en verbonden met de stad. En daarbij sluit hun oproep aan. W zoekt een insider. Ben jij die insider die jetsetters en trendsetters verbindt? Op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode, lifestyle, music en entertainment? Sta jij op elke gastenlijst? Dan ben jij misschien wel de nieuwe insider van W in Amsterdam.

Artikel begint onder de advertentie

W ziet zichzelf als innovatieve speler binnen de hotelindustrie. Continu vernieuwende concepten op de meest prestigieuze locaties ter wereld, dat is waar de keten voor staat. W Amsterdam belooft een creatieve broedplaats te worden en wil aanstormend creatief talent een podium bieden. De W Insider speelt hierbij een belangrijke rol, zo moet hij of zij alle hotspots kennen, op de hoogte zijn van de laatste trends, alles om ervoor te zorgen dat gasten een gedenkwaardige wow-ervaring hebben.

Denk jij dat jij het in je hebt om de W Insider voor W Amsterdam te worden? Volg dan @WAmsterdamHotel op Twitter of Instagram en deel drie karakteristieke foto’s die de drie speerpunten van W Hotels, mode, design en muziek, volgens jou het best in beeld brengen. Alle foto’s met de hashtag #WAmsterdamInsider worden beoordeeld door een gerenommeerde jury, bestaande uit onder andere Karin Swerink, hoofdredactrice van Vogue Nederland en Mariette Hoitink, medeoprichter van de Jeans School.

De tien meest originele en creatieve inzendingen worden geselecteerd. De tien finalisten krijgen tijdens een castingsessie verschillende opdrachten van de jury, waar ook de General Manager van W Amsterdam onderdeel van uitmaakt, om te bepalen wie de kernwaarden van W Amsterdam het beste belichaamt en wie in staat is om als Insider voor W Amsterdam gasten toegang te geven tot “what’s new and next” in de stad.

Dol op hotels? Kijk hier voor meer berichten over slapen, overnachten, hotels.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *