Maastricht magazine >

 
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Van de makers van Visaandeschelde…

Van de makers van Visaandeschelde…

Dan schrijf ik opeens over de opening van The Roast Room in Amsterdam?! En dat terwijl ik vergetariër ben. Nou ja, ik eet geen vlees. Soms vis. Die laatste ook niet heel vaak, maar het zorgt voor wat variatie. En alleen Visaandeschelde is bovendien al een reden om zo nu en dan een visje te eten. Gisteren vond de offciële opening plaats van het zusje The Roast Room. Wie weet krijgt dit nieuwe vleesrestaurant van Michiel en Saskia Deenik mij zelfs aan het vlees…

The Roast Room is gelegen tegonver het befaamde visrestaurant Visaandeschelde op het Scheldeplein in Amsterdam. Gevestigd in de strakke uitbouw van het RAI Amtrium op het Europaplein kun je vanaf nu terecht voor heel veel vleesjes uit de eigen slagerij op de begane grond van het restaurant. Ook de kruiden hoef je niet ver te zoeken, die komen namelijk uit de City Farming kas. Deze kas is verdeeld over 5 verdiepingen aan de zuidkant van het Amtrium.

Schermafbeelding 2015-04-08 om 13.41.32

Eten in de Roast Room doe je in de Roast Bar en Rotisserie. The Roast bar is gelegen op de begane grond. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Bij mooi weer is er tevens de mogleijkheid om op het terras te eten. De Rotiseerie bevindt zich op de eerste verdieping. Wie van fine-dining houdt, haalt hier zijn hart op. In de open keuken staat een rotissoire, een houtskoolgrill. Australische Beech-houtovens en nog heel veel spannende dingen die mij als vergateriër niets zeggen, maar de vleeseter volgens mij blij maken. 

Wie Vis kent, wil volgens mij ook eten bij Vlees. Reserveren kan via de website van The Roast Room. Enjoy!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *