Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

5x Leuke woonaccessoires van Action

5x Leuke woonaccessoires van Action

Action, wie komt er niet? Tegenwoordig hebben ze echt steeds meer leuke interieur dingetjes te koop, waardoor je maar al te graag even gaat rond snuffelen. Ook met een klein budget kun je daardoor je huis opleuken met de leukste woonaccessoires van deze tijd. In deze blog daarom wat leuke accessoires van Action!

Pandan-palm placemat

Deze mooie placemat gemaakt van pandan-palm en schelpen kun je (uiteraard) gebruiken als placemat, maar je kunt hem ook als decoratie gebruiken. Voor beide onwijs leuk!! Deze placemat kun je kopen voor slechts €1,99.

Vintage wereldbol

Wat dacht je van deze mooie vintage wereldbol? Dat voor maar €8,95. Zelf hebben wij een soortgelijke wereldbol in de buffetkast staan, maar die kostte ons toch wel een paar tientjes duurder. Dit is een mooi alternatief!

Stoere katrol

Deze katrol haal je voor €1,99 bij Action, waardoor je op een leuke manier je hangplanten op kunt hangen. En alvast even tussen jou en mij: binnenkort komt er bij ons een DIY online voor het maken van zo’n plantenhanger met jute touw!

Leuke kussens

Mocht je nog nieuwe kussens en/of kussenhoezen zoeken.. De zwarte en grijze fluwelen kussens kosten €4,49 per stuk en de panterprint kussenhoes kost €1,99. Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar. Ik geloof dat ik voor deze kussens zelf ook maar even snel langs Action ga.. 🙈

Alpaca bloempot

Als laatste tip nog deze super leuke Alpaca bloempot! Te koop voor €3,99. Zoals je ziet heb ik hem zelf op mijn salontafel staan, met de pandan-palm placemat van Action én leuke kaarsjes in bladvorm, ook van Action! De bladvorm kaarsen kosten €1,29 voor een set van drie.

Wat voor leuks hebben jullie onlangs gekocht bij Action? Laat het ons weten in de reacties!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *