Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

5x Netflix film tips

5x Netflix film tips
Artikel begint onder de advertentie

Tijd voor een avondje lekker onderuit op de bank met een film erbij? Ik bekeek voor jullie het huidige filmaanbod van Netflix en geef jullie in deze blog 5 tips.

Murder Mystery

De film gaat over Nick, een agent uit New York, en zijn vrouw Audrey die kapster is. Het stel heeft wat meningsverschillen over de romantische gebaren die Nick niet zou maken in hun relatie. Omdat ze bijna 15 jaar getrouwd zijn gaan ze een rondtrip maken door Europa, iets wat Nick tijdens hun huwelijk al beloofd had en nu last-minute heeft geregeld na een nieuwe ruzie tussen de twee.

In het vliegtuig ontmoet Audrey een biljonair: Charles. Hij nodigt het stel uit voor een feestje op zijn familie jacht. Op de jacht gaat het helemaal fout: er vindt een moord plaats. Nick en Audrey worden hiervan verdacht en worden daardoor achterna gezeten.

Deze film met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol, is een mysterie-komedie film.

Dumplin

Willowdean, die van haar moeder de bijnaam Dumplin heeft gekregen, werd voornamelijk opgevoegd door haar tante Lucy. Na Lucy haar overlijden vindt haar moeder, Rosie, het lastig om te connecten met haar dochter. Rosie is een voormalige beauty queen en beroemdheid in haar stad Texan. Zij is nu jurylid bij schoonheidsverkiezingen, iets waar Willowdean helemaal niets mee heeft. Qua uiterlijk is zij ook het tegenovergestelde van haar moeder, die heel slank is. Mensen geloven daardoor vaak ook niet dat Rosie haar moeder is.

Nadat Will een aanvraagformulier voor een schoonheidsverkiezing heeft gevonden van toen Lucy 16 jaar was, besluit zij om het ook te proberen als een soort protest in hakken. Twee vriendinnen van school besluiten zich ook op te geven.

Deze film met Danielle Macdonald en opnieuw Jennifer Aniston in de hoofdrol, is een komedie film.

The Perfect Date

Deze film gaat over een jongen genaamd Brooks, die ervan droomt om te rijden in mooie auto’s en te studeren aan Yale, terwijl zijn vader wilt dat hij naar de universiteit van Connecticut gaat. Hij werkt bij een broodjeszaak samen met zijn beste vriend Murph die een programmeur is.

Omdat Brooks veel geld nodig heeft om zijn dromen waar te kunnen maken, grijpt hij de gelegenheid aan om extra geld te verdienen door zich voor te doen als het vriendje van een klasgenoot zijn nicht: Celia. Om vaker geld te kunnen verdienen op deze manier, lanceert hij samen met zijn vriend Murph een app waarbij hij zichzelf verkoopt als een +1 voor alle gelegenheden.

Deze film met Noah Centineo en Laura Marano in de hoofdrol, is een romantische komedie.

Good Sam

Kate is een jonge journalist die aan tragische verhalen werkt. Op een dag geeft ze als journalist verslag bij een grote brand van een verwaarloost warenhuis, waar een brandweerman haar leven redt. Haar baas is niet blij dat zij haar leven zo op het spel zette. De volgende dag bij een teamvergadering, krijgt ze dan ook een ander soort verhaal om aan te werken. Er is een vrouw die een tas met $100.000 contant geld op haar stoep vond.

Onderweg naar de vrouw om haar te kunnen interviewen, is Kate cynisch en denkt ze dat de persoon die het gedaan heeft bijbedoelingen had. Ondertussen verschijnen er overal tassen met geld op de stoep bij mensen die het nodig hebben of mensen die een goed doel willen helpen. Kate gaat op zoek naar de man die de tassen met geld achterlaat.

Deze film met Tiya Sircar en Chad Connel in de hoofdrol, is een komedie film.

Isn´t it Romantic

De film gaat over Natalie, een architect in New York City met weinig zelfvertrouwen. Op een dag wordt ze beroofd tijdens een metro rit naar huis. In een poging tot het terug krijgen van haar spullen, stoot zij haar hoofd tegen een stalen paal.

Als Natalie wakker wordt ligt ze in een ziekenhuis, waar ze geholpen wordt door een aantrekkelijke arts die al snel lijkt te flirten met haar. Helemaal in de war loopt ze naar buiten, waar alles er ineens beter uitziet en ruikt dan dat het normaal gesproken doet. Naast dat haar huis nu ook veel groter is dan dat hij was, flirten er ook meerdere mannen met haar.

Deze film met Rebel Wilson en Liam Hemsworth in de hoofdrol, is een romantische komedie.

Dat waren mijn tips. Hebben jullie misschien nog ander films die we echt niet mogen missen? Laat het weten in een reactie!

Gerelateerde blogs

  Reacties (2)

  1. Always be my maybe is ook wel een leuke netflix film die recent is uitgekomen.

   Verder vond ik ‘the perfect date’ en ‘isn’t it romantic’ gewoon echt heel slecht en saai. Dat was gewoon niet mijn ding.

   Maar ik heb Murder mystery en Good sam op mijn lijstje gezet. 🙂

   Bettie
   http://www.thewildflowerhippie.com

   1. Hi Bettie! Thanks voor je tip, die heb ik nog niet gezien! The Perfect Date moet ik zelf ook nog kijken, maar deze viel jou dus tegen? Hij leek mij wel leuk aan de hand van de trailer. Isn’t it Romantic heb ik wel al gezien en vond ik zelf wel grappig, kan ook door de actrice komen😊 Ben benieuwd wat je van de andere films vindt!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *