Maastricht magazine >

 
lifestyletip

7x er mooi bij liggen

7x er mooi bij liggen

Ruim de helft van de volwassenen slapen gemiddeld zo’n 7 á 8 uur per dag. Uit onderzoek schijnt het zelfs zo te zijn dat wij Nederlanders het langste slapen. Dit wil je dan natuurlijk wel doen in een lekker bed!

Eerder schreef ik al een blog over hoe je het juiste dekbed kiest. Welk dekbed het beste bij jou past verschilt namelijk erg per persoon, iedereen heeft andere wensen. De meeste mensen hebben een dekbed van katoen, maar er zijn ook nog wollen dekbedden, dekbedden van dons en een synthetisch dekbed te verkrijgen. Heb je een goed dekbed gekocht: heel fijn, maar nu nog een mooi dekbedovertrek voor eroverheen! In deze blog wat leuke tips.

Dit dekbedovertrek past echt precies in het plaatje. De kleuren uit het overtrek komen allemaal terug in de kamer, wat het een mooi geheel maakt. Het ziet er stoer, maar toch ook fijn uit.

Nog een overtrek waar de kleuren mooi in het geheel passen, is bij de foto hierboven. Ook hier komen de kleuren uit de kamer terug in het dekbedovertrek. Het staat erg mooi en rustig.

Het bed hierboven is zo opgemaakt dat het je een luxe en warm gevoel geeft. De stof, het patroon en dan daar de glimmende goudkleurige kussens bij, geven je bijna het gevoel alsof je in een koninklijk bed slaapt.

Een dekbed met zo een opvallende print moet je durven, maar het is dan ook wel een echte eyecatcher in de slaapkamer. Als de rest van de kamer niet teveel poespas heeft kan dat makkelijk. De blauw/groenige kleur op de muur maakt het geheel weer wat rustiger. Ik vind het prachtig!

In deze slaapkamer is vooral de muur een heuse eyecatcher, maar het dekbedovertrek matcht er mooi bij. Mede door de gele en groene bladeren, de kleuren die ook op de muren terug komen.

Dit bed lijkt echt een waar schilderij. Door de betonnen muren en de donkerte in de kamer valt je oog direct op het dekbedovertrek. Je ziet een mooie, rustige afbeelding van bomen, die als het ware omlijst worden door de okergele rand bovenin het dekbed. De afbeelding met de bomen komt er daardoor heel mooi uit!

Waan je jezelf ook zo in de jungle als hierboven, dan is dit overtrek een hele goede match. Door de bladeren op het dekbedovertrek haal je een beetje van de natuur buiten mee naar binnen.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *