Maastricht magazine >
lifestyletip

Accessoires die je nodig hebt voor een zakelijke uitstraling

Accessoires die je nodig hebt voor een zakelijke uitstraling
Artikel begint onder de advertentie

Wil jij je zakelijke look een upgrade geven? Of vind je het soms nog lastig om er zakelijk uit te zien tijdens je werk? Wat je reden ook is, er kan altijd een moment zijn dat je op zoek bent naar accessoires die outfits naar het volgende niveau tillen. In dit artikel geven we je wat tips en inspiratie voor leuke en zakelijke accessoires voor bij je werkoutfits!

Panty’s

Je kunt tijdens je werk ook gewoon nog je rokjes en jurkjes blijven dragen. Voor een zakelijke outfit hoef je echt niet altijd een pantalon te dragen. Maar blote benen onder een rokje of jurkje zijn vaak in Nederland niet warm genoeg en daarnaast is het ook niet altijd even zakelijk. Draag daarom onder je rok of jurk een panty. Afhankelijk van de kleur van je kleding, kun je kiezen voor een huidskleurige panty of een zwarte panty. Bij een zwarte rok of jurk is een zwarte panty het mooiste, maar bij een beige outfit is bijvoorbeeld een huidskleurige panty mooier. Kies voor een panty met een hoger aantal dernier, zodat de panty minder snel scheurt en daarnaast niet te doorzichtig is. Een kapotte panty is namelijk niet zo netjes!

Een goede tas

Een goede, stevige tas is echt een must voor je zakelijke outfits. Deze kun je elke dag meenemen naar je werk en het is daarom ook belangrijk dat deze tas van goede kwaliteit is. Je moet er namelijk al je spullen in kwijt kunnen en je wil ook niet dat de tas binnen een paar weken stuk is! Denk aan je laptop, mappen, een waterfles, eten en eventuele opladers. Kies bijvoorbeeld voor een leren tas. Deze zijn stevig en je kunt er jaren mee doen. Leren tassen heb je in meerdere kleuren, maar kies voor een neutrale kleur zoals zwart, beige of bruin. Deze kleuren kun je met al je outfits combineren en daardoor kun je de tas elke dag gebruiken.

Sieraden

Sieraden kunnen een outfit net even afmaken. Of je nu gouden of zilveren sieraden draagt, kies voor tijdloze sieraden die niet te opvallend zijn. Kies bijvoorbeeld voor een paar ringen, een mooie ketting en wat armbanden. Draag vooral niet te veel sieraden, hiermee leid je af van je outfit. Ook een mooi horloge kan je werkoutfit helemaal afmaken. Hiermee kun je overal en altijd de tijd bekijken, ook als je tijdens werk even niet op je telefoon kunt.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *